- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Moment crucial: Simona Halep ar putea încasa sume mari în urma procesului intentat asupra celor care i-au administrat Roxadustat

09 Oct, 10:21 • Oprea Alina
Moment fără precedent! Simona Halep este pe cale să încaseze sume mari în urma procesului intentat împotriva celoor care i-au administrat medicamentul ce i-a provocat suspendarea din activitate pentru patru ani.
Moment crucial: Simona Halep ar putea încasa sume mari în urma procesului intentat asupra celor care i-au administrat Roxadustat

Președintele Federației Române (FRT) a declarat că prcesul merge înainte, iar Simona Halep ar putea să câștige. Cei care i-au „asigurat” medicamentul contaminat cu Roxadustat ar putea să scoate foarte mulți bani pentru suspendarea Simonei Halep din activitate. Acesta crede, de cuviință, că este inadmisibil ceea ce i s-a întâmplat jucătoarei de tenis și este cunoscut faptul că în urma interviurilor oferite de Simona Halep, aceasta și-a susținut cauza și a afirmat faptul că nu ar fi fost capabilă să apeleze la dopaj.

Citește și: Ion Țiriac, sfat de 100 de milioane de euro pentru Simona Halep. Ce trebuie să facă acum fosta campioană

Despăgubiri pentru Simona Halep?

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, își afirmă convingerea faptului că suspendarea acesteia va fi redusă în cadrul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), aceasta fiindu-i atribuite despăgubiri.

„Nu am vrut să citesc raportul, știu exact ce am vorbit cu Simona, ce caracter are. Sunt convins că TAS-ul va face dreptate într-o oarecare măsură, astfel încât suspendarea să fie cât mai mică!

Veți vedea că, în timp, toți cei ce vor fi acționați în judecată de către Simona vor avea de plătit bani grei! Este vorba de imaginea ei, câștigată cu ani de muncă asiduă, de lupte crâncene în teren cu toate celelalte adversare.

Pe ce mă bazez? Pe faptul că ea a făcut anumite declarații, nicio probă de sânge nu a fost contaminată și de aici derivă toate celelalte argumente pe care mă bazez”, a comunicat George Cosac în cadrul Digi Sport, potrivit celor furnizate de Antena3.

Citește și: Cu câți bani rămâne Simona Halep, după ce Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului a suspendat-o patru ani pentru dopaj