- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Suma colosală de 15.000 de euro cu care se vinde o bancnotă din România. O mai ai prin casă?

18 Jul, 21:01 • Bumbeneci Diana
15.000 de euro. Aceasta este suma uriașă cu care se vinde o bancnotă veche românească pe internet. Tu o mai ai prin casă?
Suma colosală de 15.000 de euro cu care se vinde o bancnotă din România. O mai ai prin casă?

Dacă ai păstrat vreo bancnotă veche, acum e momentul să faci avere cu ele. Așadar, dacă mai ai prin casă câteva bancnote vechi, trebuie să să știi că ți-ar putea aduce o avere la ora actuală. Dacă sunt originale și bine păstrate, unele dintre ele se vând cu sume uriașe, anunță Gândul.

15.000 de euro pentru o bancnotă

Internetul este din ce în ce mai plin cu anunțuri de vânzare a banilor vechi românești. Prețurile diferă de la un cumpărător la altul, de vechimea bancnotei, dar și de starea acesteia. Prețurile pornesc de la câțiva zeci de lei și pot ajunge la câteva sute, iar colecționarii „se bat” pe aceste anunțuri.

Mai poți citi azi și: Se dau bani pentru acești români! Documentele trebuie depuse până la 9 august

De exemplu, pe site-ul olx.ro, o bancnotă de 5.000 de lei cu Lucian Blaga din anul 1989 este vândută cu 15.000 de euro! Un preț uriaș, dacă ne gândim că sunt localități în care o garsonieră se vinde cu 5000 de euro.

bancnotă
bancnotă

Vând obiect de colecție BANCNOTĂ DE 5000 de lei din 1989 (Revoluție). Este originală, nu este contrafăcută. Puteți verifică seria oricând. Mai multe detalii la telefon”, se arată în anunț.

Vezi și: Aproape că nu îți vine să crezi! Locul din România în care două feluri de mâncare costă 15 lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult