- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Aproape că nu îți vine să crezi! Locul din România în care două feluri de mâncare costă 15 lei

17 Jul, 23:01 • Bumbeneci Diana
Prețurile alimentelor au ajuns în ultima perioadă la praguri greu de suportat în România. Primii care au scumpit totul au fost afaceriștii din supermarketuri sau HoReCa. Ei bine, mai există și locuri în care poți cumpăra mâncare la prețuri accesibile.
Aproape că nu îți vine să crezi! Locul din România în care două feluri de mâncare costă 15 lei

Mâncare la 15 lei. Este de notorietate faptul că Auchan păstrează permanent strategia sa de prețuri accesibile și pentru promovarea produselor locale. Așa s-a întâmplat și de această dată, în sectorul 5, acolo unde românii pot mânca doar cu 15 lei două feluri de mâncare.

15 lei pe două feluri de mâncare

În incinta Liberty Center este și Auchan, acolo unde românii pot face cumpărături de  zi cu zi sau pot chiar să ia o pauză și să mănânce la autoservire. Prețurile în tot Bucureștiul, la fel ca în alte orașe în care există Auchan, sunt aproximativ la fel.

Ei bine, la supermarketul din Sectorul 5, de foarte multe ori sunt oferte de nerefuzat. Spre exemplu, o porție de supă de pui „A la Grec”, o chiflă, un cod pane și o porție de orez cu legume au costat doar 15 lei, aproape de necrezut, având în vedere cât costă aceste produse dacă le cumperi de la un restaurant sau din alte zone Food Court.

Vezi și: Frații Pavăl marchează o nouă investiție record! Un nou magazin Dedeman va fi construit pe un teren cumpărat de la Țiriac

Bon de 15 lei pentru două feluri de mâncareFoto: Dailybusiness.ro
Bon de 15 lei pentru două feluri de mâncare Foto: Dailybusiness.ro

De la ciorbă de burtă la tochitură de porc și tigăi picante de pui, piure, tocănițe tradiționale, friptură și diverse sortimente de salate, toate pot fi și comandate la domiciliu, sau consumate la locația supermarketului.

Ai mai putea citi: Caz ireal! Bătrânii dintr-un azil din Argeș mâncau carne tocată expirată din 2022

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult