- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Suma derizorie câștigată de Denis Hanganu după finalizarea serialului fenomen „Clanul”. Actorul a povestit ce urmează să facă cu banii

15 May, 18:53 • Fundeanu Madalina
Serialul „Clanul” nu l-a îmbogățit pe actorul Denis Hanganu, contrar așteptărilor! Iată ce sumă a încasat protagonistul și ce va face în continuare cu banii câștigați din acest proiect!
Suma derizorie câștigată de Denis Hanganu după finalizarea serialului fenomen „Clanul”. Actorul a povestit ce urmează să facă cu banii

Îndrăgitul serial românesc „Clanul” a ajuns la final, iar actorii și-au luat la revedere de la platourile de filmare. Protagonistul serialului, Denis Hanganu, a dezvăluit în ce situație se află după ce marele proiect s-a terminat, după doi ani în care echipa i-a fost ca o a doua familie.

Într-un interviu acordat pentru Cancan.ro, actorul din „Clanul” a fost foarte sincer și a dezvăluit inclusiv ce urmează să facă cu banii încasați.

Serialul „Clanul” nu l-a îmbogățit pe actorul Denis Hanganu, contrar așteptărilor!

Denis Hanganu a povestit în interviu și despre experiența sa pe platorile de filmare și nu a ezitat să spună cât de multă muncă este în spatele acestui proiect de mare amploare.

„Să știi că nu s-a plâns atât de mult. Cred că pe interior s-a plâns, în sensul în care ne-am rodat foarte bine, dar știm că e un proiect. Cred că asta e frumusețea, că fiecare protagonist, alături de întreaga echipă, e un profesionist desăvârșit. Vorbesc aici incluzându-i și pe cei din spatele camerelor.

La final, doar ne-am bucurat unii de alții, n-a fost chiar cu râuri de lacrimi. Dar a fost un moment special și foarte frumos, pentru că au fost doi ani, 52 de lungmetraje, dacă stăm să o luăm așa. Sunt patru sezoane, a câte 13 episoade, a câte două ore, ies exact 52 de lungmetraje. Eu, personal, am avut 961 de secvențe în Clanul. E o muncă absolut colosală și cred că ulterior o să simțim că s-a terminat proiectul.”, a povestit actorul din „Clanul”.

Citește și: Ce pensie are Florin Piersic. Suma infimă primită lună de lună de celebrul actor, după zeci de ani petrecuți pe scenă

serialul „Clanul”
serialul „Clanul”

Cât despre sumele câștigate din serial, Denis Hanganu mărturișeste că nu s-a îmbogățit în acești ani. Nu dorește să cheltuie banii pe case sau mașini scumpe, planul său fiind, din contră, să economiseacă și să investească inteligent.

„Nu mi-am luat nici casă, nici mașină. Oricum eu sunt mai chibzuit, îndrăznesc să spun chiar econom. Țin de bani sau încerc să-i investesc inteligent. Dar eu sfătuiesc oamenii să dea la teatru, să urmeze meseria asta, dacă sunt pregătiți să facă față și tuturor dezavantajelor care vin la pachet odată cu alegerea asta.

Pentru că da, nu m-am îmbogățit după Clanul, bineînțeles că proiectele în cinematografie sunt mult mai bine plătite decât cele din teatru. Categoric, sunt niște avantaje. Te lansează asta sau te face să ai o sustenabilitate financiară pentru mai mulți ani? Nu. Cam astea sunt cele două răspunsuri sincere pe care pot să ți le dau.”, a mai spus Denis.

Denis Hanganu
Denis Hanganu

Acum, după ce proiectul a luat sfârșit, protagonistul din „Clanul” este preocupat de ce va face în continuare.

„Tot timpul am avut chestia asta și cred că eu ca om nu pot să scap de grija asta. De fiecare dată când se încheie un proiect, parcă te apucă o stare de anxietate, gândindu-te ce faci după. Pentru că proiectele în actorie au caracter subiectiv, alegerile sunt subiective. Din păcate, între muncă și succes nu e o ecuație direct proporțională.”, spune actorul.

Denis Hanganu
Denis Hanganu

Denis Hanganu a mai explicat ce sentimente și griji l-au încercat după ce „Clanul” a ajuns la final, pentru că, potrivit lui, această meserie nu aduce și o stabilitate financiară.

„De multe ori, muncești, te străduiești, ești capabil, iei castinguri, dar nu înseamnă că asta vine și cu fericire sau cu o stabilitate financiară sau cu cine știe ce succes. Sau de multe ori ești bun, dar nu iei castingul pentru că producătorul sau regizorul caută altceva, altă tipologie, place pe altcineva.

Și așa că da, de fiecare dată stai cu anxietatea «ce va urma, ce voi face după?!». Fiecare actor cred că trece prin etapele astea. Am colegi talentați care au făcut deja reconversie profesională, e trist dacă stai să te gândești așa.”, a concluzionat Denis.

Vezi și: Povestea lui Șerban Trîmbițașu, influencer pe TikTok. Cum a ajuns un actor unul dintre cei mai cunoscuți agenți imobiliari din țară