- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super-ofertele toamnei la LIDL! Produsul preferat al românilor se vinde astăzi la 1,59 lei. Va fi bătaie la raft

19 Oct, 10:51 • Cornel Ghimeșan
Lidl încheie săptămâna în forță! Retailerul german le-a pregătit cliențior săi o super-ofertă la produsul lor preferat, dar și foarte multe reduceri la diverse alimente care în mod normal sunt destul de costisitoare.
Super-ofertele toamnei la LIDL! Produsul preferat al românilor se vinde astăzi la 1,59 lei. Va fi bătaie la raft

Super-ofertele toamnei la LIDL! Produsul preferat al românilor se vinde astăzi la 1,59 lei. De joi, 19 octombrie, românii își pot achiziționa de la Lidl produsul preferat cu doar 1,59 de lei, per 100 grame.

Citește și Lidl oferă câte 300 de lei românilor și un alt premiu de 5.000 de euro. Condițiile pentru a primi banii

Super-ofertele toamnei la LIDL! Produsul preferat al românilor se vinde astăzi la 1,59 lei

Astfel, super-oferta Lidl este la Family Mix Grill de la Agricola, însă cei care vor să o prindă trebuie să se grăbească pentru că stocul este limitat, scrie cancan.ro.

Chiar dacă mix grill-ul este la un preț extrem de mic, nu este singurul produs aflat la reducere pe rafturile Lidl.

De exemplu, cu doar 4,99 lei, clienții Lidl pot cumpăra salamul Sinaia feliat, de la Cămara Noastră, de la 5,99 lei, prețul pe care îl avea inițial.

Cu aceeași sumă poate fi achiziționat și mușchiul file afumat și feliat, de la acest producător.

De asemenea, printre ofertele Lidl se numără și gâsca proaspătă cu organe. Pentru 100 de grame, românii vor plăti doar 3,99 lei. Mai mult, din categoria produselor din carne reduse se numără și cârnații grill de porc, prețul lor fiind scăzut de la 12,99 lei la 10,99 lei.

Reprezentanții Lidl au subliniat că de joi, 19 octombrie 2023, în catalogul retailerului german, românii pot găsi toate ofertele pe care magazinul le are în această perioadă.

Iaurtul cu fructe de la Milbona, indiferent de sortimentul dorit, căpșuni, vișine, piersică sau fructul pasiunii, va fi pe rafturile Lidl la doar 1,99 lei.

De la același producător, pachetul de Cheddar roșu are o reducere de 26% și poate fi cumpărat cu doar 10,99 lei.

În ceea ce privește produsele lactate și iaurtul grecesc de la Olympus, de 900 de grame, cu 10% grăsime va fi pe raft la doar 9,79 de lei.

Fileul de somon  afumat la cald, de la Nautica, are o reducere de 4 lei, fiind acum de 15,99 lei în loc de 19,99 lei.
Totodată, Salamul italian de la Pikok va avea un preț cu 25% mai mic și va putea fi la raft cu doar 8,99 lei.  Șunca Praga de la același producător va avea prețul de 11,49 lei, fiind redusă cu 11%. Un alt produs cu o reducere semnificativă, stocul fiind de asemenea limitat, este uleiul rafinat de floarea-soarelui, de la Boniflor și poate fi achiziționat la doar 4,59 lei.

Citește și Milioane de euro profit! Lidl, lider pe piața din România

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult