- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Supermarketul din România care va desființa complet giganții Lidl, Kaufland sau Mega Image! Se extinde masiv și triplează numărul de angajați

11 Dec, 12:17 • Bumbeneci Diana
Un renumit supermarket românesc intră în război cu granzii Lidl, Kaufland, Carrefour și Mega Image! Anunță oficial că se extinde și vrea să-și tripleze numărul de angajați.
Supermarketul din România care va desființa complet giganții Lidl, Kaufland sau Mega Image! Se extinde masiv și triplează numărul de angajați

Supermarketul La Cocoș dă lovitura în România. În prezent are unități în București și în Ploiești, iar acum, renumita rețea de magazine pare că le declară război granzilor de pe piață, cum ar fi Lidl, Kaufland, Carrefour și Mega Image.

Supermarketul La Cocoș se extinde masiv

Este vorba despre supermarketul La Cocoș. Iulian Nica, fondatorul rețelei, a explicat în acest context că în următorii doi ani și-a propus să deschidă noi magazine.

Poți citi: Continuă scandalul facturilor la gaze și energie electrică. Reacția ANRE

În același timp, la echipa actuală, de 680 de salariați, Nica ar dori să mai adauge încă 1.200 de colegi.

Extindere cu încă 5 magazine și 120 de angajați

În ceea ce privește planurile de extindere pentru următorii doi ani, 2024 și 2025, La Cocoș își propune să deschidă încă 5 magazine noi, fiecare cu o suprafață de vânzare medie de aproximativ 10.000 metri pătrați si să atragem alături de cei 680 de colegi, existenți încă 1200 de colegi pentru a contribui la dezvoltarea rețelei de magazine cu capital 100% românesc La Cocoș”, a spus Iulian Nica, conform Revistaprogresiv.ro.

Pentru 2023, La Cocoș vrea să atingă o cifră de afaceri de 1 miliard de lei, însă momentan nu a fost afișat graficul final. Supermarket La Cocoș are ca scop principal de vânzări pentru anul 2023 să devină primul lanț de magazine alimentare cu capital 100% românesc care va atinge cifra de afaceri de 1 miliard de lei, scrie sursa citată.

Supermarketul La Cocoș
Supermarketul La Cocoș

Acest obiectiv poate fi realizat doar respectând constant politica de prețuri mici și prin implicarea celor 680 de colegi ce ajuta la dezvoltarea conceptului de magazine La Cocoș!”, declară Iulian Nica, fondatorul rețelei de magazine.

La ora actuală, La Cocoș deține două magazine în Ploiești și unul în București, cu o suprafață totală de vânzare de aproximativ 27.500 metri pătrați.

Primul magazin, situat în strada Șoseaua Vestului Nr. 21 din Ploiești, a fost deschis în iulie 2014 și astăzi este complet renovat, are o suprafață de 4.500 metri pătrați. A doua locație este situată tot în Ploiești, în strada Poligonului Nr. 5-7, având o suprafață de aproximativ 13.000 metri pătrați și este considerat de către parteneri cel mai mare magazin cu capital 100% românesc.

Cea de-a treia locație, deschisă în noiembrie 2020, operează pe o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați și este situată în București, pe Șoseaua Vitan – Bârzești 7 A.

Poți citi: Impozit cu 500% mai mare pentru o categorie de proprietari. Cine va avea de plătit sume colosale începând cu 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult