- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Surpriză în Parcul Herăstrău! Cât costă să bei o cafea la o terasă!

29 Oct, 23:33 • Oprea Alina
Prețurile din zona Herăstrău din București surprind clienții de fiecare dată! Fie că ai un salariu modest, fie că nu, prețul unei cafele te poate face să nu mai merg niciodată la terasa repectivă!
Surpriză în Parcul Herăstrău! Cât costă să bei o cafea la o terasă!

În Parcul Herăstrău se pare că prețurile au crescut mai mult ca niciodată! Jurnalistul Ionuț Cristache a ales să își bea cafeaua în Parcul Herăstrău la o terasă, însă acesta a rămas șocat de prețul unei cafele. Fără ezitare, jurnalistul a publicat o poză cu nota care reflecta prețul pe care acesta a trebuir să îl plătească pentru o cafea.

Vezi : Bucureștenii plătesc, în medie, 10.5 lei pe o cafea. Câte cafele beau în fiecare zi românii?

Parcul Herăstrău – noul Occident?

Jurnalistul Ionuț Cristache a ales să bea un espresso dublu la o terasă din Parcul Herăstrău, însă prețul l-a amuțit, și nu doar pe el, ci pe majoritatea românilor. Uimit de cât a trebuit să plătească pentru acesta, el a decis să publice poza cu nota de plată pe rețeaua de socializare Facebook.

Herastrau

„M-am nimerit azi prin Herăstrău. Am căutat să-mi iau o cafea! Cum nu voiam de la dozatoare, am intrat la una dintre terase, am luat-o la pachet și m-am cărat că aveam treabă. Iată prețul.”, a comunicat acesta pe rețeaua sa personală de Facebook, potrivit Antena 3.

Prețul unui espresso dublu a fost de 25 de lei, un prțe ce a provocat foarte multe reacșii, controverse, păreri, cele mai multe dintre ele revoltătoare.

„Monte Carlo de lângă noi”. „Un pachet de Jacobs d’ăla bun”. „E mai scumpă ca în Danemarca.”, au fost comentariile din cadrul postării jurnalistului, potrivit sursei citate.

În urma acestor reacții, se denotă faptul că nimeni nu este mulțumt de prețul acestei cafele, însă există câteva argumente contra, care pot susține prețul acestei cafele. Zona este specifică prețurilor ridicate, ceea ce nu ar trebuie să ridice smene de întrebare sau uimire, astfel că asumarea trebuie sp vină odată cu clientul. Într-adevăr, inflația a crescut mult mai mult față de acum câteva luni, însă prețurile specifice Parcului Herăstrău sunt cunoscute de toți cetățenii care locuiesc și care vizitează București. Totodată, multiple reacții au venit, din păcate, și din partea celor care frecentează acele locuri din zona de Nord a capitalei.

Vezi și: Suma astronomică pe care a plătit-o un bucureștean la Taverna Racilor din Herăstrău! Cu aceleași scoruri uriașe în meniu Pescobar vrea să deschidă un nou restaurant în Cluj