- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Surpriză în piața imobiliară! Un celebru milionar revine în domeniu. Care sunt planurile lui

16 Feb, 15:00 • Stefan Simion
Eveniment neașteptat în piața imobiliară! Milionarul Dan Nicorescu revine în domeniu și pregătește surprize mari.
Surpriză în piața imobiliară! Un celebru milionar revine în domeniu. Care sunt planurile lui

Discretul milionar Dan Nicorescu revine pe piața imobiliară! Conform profit.ro, planurile acestuia sunt unele mari.

Nepotul marelui industriaș Dumitru Mociorniță revine pe piața imobiliară din România. Dan Nicorescu pregătește mai multe proiecte care vor dezvolta piața imobiliară din țară. Acesta a confirmat investițiile pe care le pune la cale și toate lucrările pe care dorește să le implementeze, într-un interviu oferit presei.

Dan Nicorescu, planuri mari în piața imobiliară

Dan Nicorescu are planuri mari pentru piața imobiliară. Discretul milionar pregătește construcția unui bloc care să aibă cel puțin 70 apartamente. Construcția va avea loc în cartierul Dristor din București, iar acesta este doar unul dintre obiectivele pe care Nicorescu le are în vedere în următoarea perioadă.

Conform declarațiilor oferite într-un interviu de presă, acesta are în vedere și alte lucrări, care vor fi desfășurate în centrele comerciale noi. Nicorescu lucrează deja în paralel la alte două proiecte rezidențiale, care vor avea loc în nordul Capitalei, dar și la 3 parcuri dotate cu sisteme fotovoltaice, în Dâmbovița.

Vezi și: Regulile de pe piața imobiliară se schimbă! Cine sunt cei care nu vor mai putea deveni agenți imobiliari

piața imobiliară
piața imobiliară

Lucrările vor avea loc prin intermediul firmei lui Nicorescu, denumită Quantum Com Invest. Zona în care se pregătește blocul cu 70 apartamente și 6 etaje este lângă complexul rezistențial Dristor Park și Shopping Park Mihai Bravu. Milionarul deține această zonă încă din 2007, având un teren de 1.600 metri pătrați. Suprafața blocului care urmează să fie construit este estimată la 5.600m² și vor exista 70 locuri de parcare.

„În momentul de față aștept autorizarea proiectului de 8.000 de metri pătrați din Aleea Emanoil Buteică. Vor fi autorizate 61 apartamente de 2 și 3 camere, în P+6 etaje și 70 de locuri de parcare în două subsoluri în prima fază, urmând ca să fie autorizat încă un etaj P+7 (nu mai mult de 20%) așa cum permite legea, ulterior. În total vor fi 70 de apartamente.

Presupun că autorizația de construire va ieși în cursul lunii februarie. În funcție de condițiile economice și sociale estimez demararea investiției în cursul anului 2023. Depinde de dobânda bancară pentru clienți (ROBOR, IRCC) și de războiul din Ucraina, care influențează cererea și oferta imobiliară”, declară Nicorescu.

Investițiile milionarului ajung la suma de 16 milioane de euro. La momentul actual, Nicorescu are două proiecte rezidențiale pentru care așteaptă aprobare din partea Autorității Aeronautică Română. Tot prin intermediul firmei pe care o deține, acesta vrea să dezvolte 3 parcuri cu sisteme fotovoltaice în Dâmbovița.

Citește și: Ce se întâmplă cu piata imobiliară din România în 2023. Top 10 predicții făcute de unul dintre liderii globali

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult