- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sute de noi locuri de muncă în România. Anunț de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu

24 May, 19:25 • Amarie Giorgiana
Premierul României, Marcel Ciolacu, a vizitat vineri, 24 mai, Combinatul Oțelul Roșu, care urmează să se redeschidă. Astfel, vor fi create 600 de locuri noi de muncă.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a vizitat vineri, 24 mai, Combinatul Oțelul Roșu, care urmează să fie redeschis.

”Nea Sorin, Mihai, Tibi şi Costel au lucrat toată viața în Combinatul de la Oțelul Roşu. Ei au deschis noua linie de producție şi tot ei au închis-o după Revoluție. Acum sunt încrezători că vor auzi din nou sunetele de la cuptoare! Mi-au povestit cât de mare le-a fost bucuria când au aflat că un român a preluat combinatul pentru a-l redeschide, nu pentru a-l arunca la fier vechi ca foştii proprietari”, a scris premierul Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu, anunț pentru români: „Vor fi create 600 de noi locuri de muncă”

Premierul Marcel Ciolacu a menționat în postarea făcută pe Facebook că vor fi create nu mai puțin de 600 de noi locuri de muncă.

”Combinatul Oțelul Roşu va fi salvat și redeschis! Grup UMB, condus de domnul Umbrǎrescu, va investi aici peste 300 de milioane de euro și va crea peste 600 de locuri de muncă noi”, a spus acesta.

Citește și: Guvernul confirmă oficial creșterea salariilor pentru o categorie de români! Marcel Ciolacu: „Era corect să luăm o decizie în raport cu cât permit finanțele țării în acest an”

Potrivit premierului, investiția va asigura producția materialelor necesare proiectelor de infrastructură din România.

Citește și: Se lucrează intens pe Autostrada Moldovei! Marcel Ciolacu: „Este o premieră pentru România: 12 pasaje întinse pe circa 2 kilometri”