- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

T&A specialist 2023. Ce este acest job și cum poți câștiga 1200 de euro net pe lună

25 Sep, 19:01 • Bumbeneci Diana
Un T&A specialist câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună
T&A specialist 2023. Ce este acest job și cum poți câștiga 1200 de euro net pe lună

Sunt și salarii mai bune în România, mai ales în rândul tinerilor. Un angajat pe poziţia de T&A specialist are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs, conform Zf.

Ce trebuie să facă un T&A specialist pentru salariul său

Un T&A specialist este responsabil de activităţi de analiză pentru definirea specificaţiilor necesare construirii eficiente a sistemelor de informaţii.  Candidaţii pentru rolul de T&A specialist trebuie să deţină diplomă de licenţă într-un domeniu tehnic, cunoştinţe MS Office şi experienţă cu interogări SQL, baze de date relaţionale şi terminologie, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Vezi și: Jobul de inginer de calcul în 2023. Cât câștigă un astfel de angajat în România și care sunt atribuțiile sale

T&A specialist job
T&A specialist job

Un T&A specialist este responsabil de activităţi de analiză pentru definirea specificaţiilor necesare construirii eficiente a sistemelor de informaţii. El asistă părţile interesate, reprezentanţii funcţionali şi liderii echipei, în implementarea, administrarea şi cercetarea noilor cereri ale clienţilor în platformele T&A. Tot el este cel care dezvoltă şi cercetează configuraţii conform cerinţelor clienţilor, testând setările finale ale sistemului.

Candidaţii pentru rolul de T&A specialist trebuie să deţină diplomă de licenţă într-un domeniu tehnic, cunoştinţe MS Office şi experienţă cu interogări SQL, baze de date relaţionale şi terminologie. Totodată un criteriu eliminatoriu pentru o astfel de poziţie sunt cunoştinţele avansate de limbi străine, printre cele mai frecvente fiind limba italiană, engleză şi germană. Oferta salarială lunară este de 800 – 1.200 de euro“, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Acest loc de muncă vine la pachet și cu o serie de beneficii extrasalariale și bonusuri specifice oferite de către angajator. Este vorba despre compensare pentru telemuncă, tichete de masă, prime de performanţă şi sărbători şi abonament la sală.

La ora actuală, 574 de posturi vacante pentru poziţia de T&A specialist sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi etc.

Conform BestJobs, salariul este în continuare criteriul central în selecția jobului, mai ales în domeniile destul de dinamice care exercită o implicare aparte din partea candidaților.

Ai mai putea citi și: Peste 10.000 de tineri și profesioniști își caută un job

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult