- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cine este tânăra care moștenește cea mai mare avere de la noi din țară. Cei mai mulți români nu o recunosc pe stradă, deși are o avere de 1,7 miliarde de dolari

01 Feb, 19:13 • Stefan Simion
Tânăra care moștenește cea mai mare avere din România este fiica principalului acționar al retailerului de bricolaj Dedeman. Karina Pavăl are doar 30 de ani și o avere de 1,7 miliarde de dolari. Din fericire, averea uriașă nu a reușit să îi sucească mințile.
Cine este tânăra care moștenește cea mai mare avere de la noi din țară. Cei mai mulți români nu o recunosc pe stradă, deși are o avere de 1,7 miliarde de dolari

Tânăra care moștenește cea mai mare avere de la noi din țară s-a născut în 1993 la Bacău, iar după absolvirea liceului a ales să-și continue studiile la două dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din Anglia, respectiv Queen Mary University of London și University of Cambridge. La Cambridge, Karina a obținut o diplomă de Master în Finanțe și Real Estate.

Tânăra care moștenește cea mai mare avere de la noi din țară

Deși moștenește un imperiu financiar, tânăra are propriile ambiții în materie de business. Așa se face că se implică deja într-o afacere. Familia sa a achiziționat 30% din acțiunile grupului „Tei”, din care fac parte „Farmacia Tei” și „Bebe Tei”. Pentru a se ocupa de acest business, Karina Pavăl a trebuit să plece din Londra și să revină în România. În plus, este foarte calculată și nu aruncă cu banii pe fereastră, chiar dacă nu există niciun risc să ajungă la fundul sacului prea curând.

Tânăra care moștenește cea mai mare avere

După cifra de afaceri, Dedeman este, la momentul actual, cea mai puternică societate cu capital românesc. Compania controlată de familia Karinei urmează să se extindă, diversificându-și portofoliul de businessuri. Familia Dedeman va face tranziția de la domenii precum construcții și bricolaj la imobiliare. Recent, frații Dedeman au cumpărat un teren de 11 hectare în Pipera, unde urmează să construiască un complex de blocuri și magazine. Terenul a fost cumpărat de la fiica lui Fathi Taher, fost patron al Rapidului.

Citeste si Frații Pavăl, mutare neașteptată pe piața din România! Gigantul Dedeman pregătește o nouă lovitură de proporții

Totuși, frații Dedeman nu au confirmat deocamdată destinația terenului achiziționat.

Încă nu a fost luată o decizie cu privire la destinația de folosință a acestor terenuri“, au anunțat reprezentații Dedeman, potrivit profit.ro.

Proprietarii Dedeman lucrează și la primul lor ansamblu rezidențial, ce va fi construit pe un teren agricol din cartierul băcăuan Șerbănești. În același cartier, urmează să se construiască proiectul mixt Dedeman Campus, care va include un centru comercial. De asemenea, frații Dedeman au consolidat și restaurat casa negustorului Nicolae Hlebnikian din centrul Bucureștiului, cumpărată cu circa 5 milioane de euro, despre care au anunțat că o vor transforma în sediu pentru companiile holdingului Pavăl, mai arată susrsa citată.

Cei mai mulți români nu o recunosc pe Karina pe stradă

Chiar dacă familia ei deține o avere în valoare de trei miliarde de euro, Karinei îi place traiul simplu. Nu de puține ori a fost zărită pe stradă îmbrăcată ca oamenii de rând, fără haine de zeci de mii de euro și fără să coboare din limuzină cu șofer. O atitudine la fel de modestă adoptă și iubitul ei, avocatul Dragoș Iamandoiu.

Citeste si Femeia care a dat în judecată Dedeman primește 20.000 de euro în instanță. Cum s-a ajuns la daunele colosale din cauza unui simplu cui

Totuși, Karina nu este o prezență constantă în media, nu ține prima pagină a publicațiilor mondene, nu este subiect de cancan, astfel încât extrem de puțini români o recunosc atunci când o întâlnesc pe stradă.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult