- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Târg de Crăciun în stil african în România! Investiția se ridică la 1 milion de euro!

30 Nov, 20:13 • Oprea Alina
Un oraș din România va oferi cetățenilor săi o un Târg de Crăciun de neuitat! Acesta va avea tematică africană, fiind expuse animale exotice pentru copii, dar și multe alte surprize!
Târg de Crăciun în stil african în România! Investiția se ridică la 1 milion de euro!

Perioada sărbătorilor poate provoca și o competiție pentru Târgurile de Crăciun care se organizează în țara noastră. Fiecare oraș încearcă să se întreacă pe sine și organizează cele mai frumoase Targuri, împreună cu cele mai dorite activități atât pentru adulți, cât și pentru copii. Totuși, un oraș din România organizează un Târg de Crăciun în stil african, iar primarul a declarat că investiția aferentă acestuia se ridică la un milion de euro!

Ai putea fi interesat și de: Românii din diaspora plătesc bani grei pentru a petrece Crăciunul acasă. Aduc şi peste 4.000 de pachete cu cadouri pentru copiii sărmani

Orașul din România care organizează un Târg de Crăciun în stil african

Orașul care va întrece orice alt Târg de Crăciun din România este Slatina, iar acesta va fi în stil african. Primarul a comunicat locuitorilor săi, în cadrul unei intervenții în direct la Antena 3 CNN că a ales să pună în parcuri figurine cu animale exotice. Motivul pentru care acesta dorește să pună acste animale este pentru că, în general, copiii nu pot interacționa cu acestea. Mai mult decât atât, tot primarul orașului Slatina a mărturisit că investiția acestui Târg s-a ridicat la aproximativ 5,4 milioane de lei.

„Inspirația, de fapt și de drept este că sunt foarte mulți copilași care nu pot ajunge la o grădină zoologică sau nu mai au contact cu tot ce înseamnă un animăluț. Să o dăm pe partea de Europe style, exact cum e și târgul de la Viena, care este plin, care este plin de figurine.

Târgul de Crăciun Slatina
Târgul de Crăciun Slatina

Tot ce înseamnă iluminatul festiv, la slatina a costat 5,4 milioane de lei.”, a comunicat Emil Moț, primarul orașului Slatina, potrivit Antena 3.

„Prin desfășurarea acestui eveniment se urmărește sărbătorirea tradițiilor de Crăciun într-o atmosferă adecvată acestei perioade speciale a anului, atmosferă ce va fi animată de formații de muzică populară și ușoară, dar și cântece specifice perioadei Crăciunului.

Organizarea acestei manifestări se dorește a fi un instrument cu impact puternic local pentru promovarea distracției în rândul copiilor și locuitorilor municipiului, dar și pentru atragerea de vizitatori din alte localități. Evenimentul va urmări atât promovarea imaginii municipiului Slatina în mass-media, cât și obținerea unui plus valoare a imaginii municipiului Slatina.”, se arăta în comunicatul SICAP, la data de 20 octombrie, conform euroolteniainfo.

Ai putea fi interesat și de: Ce prețuri sunt la Târgul de Crăciun din Timișoara. Cât plătesc vizitatorii pe un pahar de vin fiert și o porție de jumări