- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Târgul de Crăciun din București își deschide porțile pe data de 30 noiembrie! Iată care este programul și ce activități vor fi!

18 Nov, 10:03 • Oprea Alina
Primăria Capitalei a făcut anunțul mult așteptat, conform căruia Târgul de Crăciun își întâmpină colindătorii începând cu data de 30 noiembrie. Organizatorii promit multe surprize, iar acesta se va organiza în Piața Constituției!
Târgul de Crăciun din București își deschide porțile pe data de 30 noiembrie! Iată care este programul și ce activități vor fi!

Se organizează a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun din București. Bucureștenii se vor bucura de un adevărat spectacol în preajma sărbătorilor. Acesta se va deschide în data de 30 noiembrie, iar vreme de o lună oamenii se vor putea bucura de toate atracțiile evenimentului.

Sărbătorile de iarnă sunt aproape, astfel că au început pregătirile de sărbători. Primăria Capitalei a făcut, așadar, unul dintre cele mai așteptate anunțuri. Bucureștenii se vor bucura din plin de cele organizate în Piața Constituției. Acesta se va deschide în data de 30 noiembrie, iar elementul central se anunță celebrul brad împodobit, care măsoară o înălțime de 30 de metri.

Ai putea fi interesat și de: Prime de Crăciun 2023 cu dispensă de la Guvern. Cine sunt bugetarii care vor primi bani de sărbători

Targ de Craciun Bucuresti
Targ de Craciun Bucuresti

Târgul de Crăciun București, ediția 2023

În acest an, Târgul de Crăciun din Capitală o să fie organizat în Piața Constituției, iar intrarea o să fie liberă. Acesta se deschide pe data de 30 noiembrie și își închide porțile în data de 26 decembrie. Târgul de Crăciun București va fi deschis zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 22:00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 și 22:00. De menționat este și faptul că de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, târgul se deschide de la ora 10:00, iar în Zilele de Crăciun: în 25 decembrie, de la ora 12:00, iar în 26 decembrie, de la 10:00.

Cei care vor fi prezenți la Târg nu se vor plictisi. Cele peste 130 de căsuțe vor găzdui meșteșugari din toate zonele ţării, care îşi vor prezenta arta şi tradiţiile și care oferă vizitatorilor variante bune în ceea ce privește alegerea cadourilor pentru apropiați. De asemenea, în aer va pluti mirosul îmbietor al preparatelor tradiționale, din care vizitatori se pot înfrupta în voie.

Târgul readuce și alte două atracții, deja consacrate. Cei mici se vor bucura și în acest an de celebra Casa lui Moş Crăciun, iar din data de 15 decembrie îl vor putea întâlni și pe Moșu. Iar pentru cei mari și puțin mai curajoși roata panoramică este prezentă și în acest an, gata să ofere o privire de ansamblu magiei, potrivit cancan.

Ai putea fi interesat și de: Tichete sociale de Sărbători pentru familiile nevoiaşe. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să intri în posesia banilor pentru Crăciun