- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Târgul de Paște al Capitalei vine cu prețuri surprinzătoare. Cât trebuie să le achite comercianților românii care vor un kilogram de cârnați sau un burger

10 Apr, 14:18 • Lupu Alexandra
Start la Târgul de Paște al Capitalei! Comercianții au umplut tarabele cu produse care mai de care pentru bucureșteni și turiști. Iată care sunt prețurile.
Târgul de Paște al Capitalei vine cu prețuri surprinzătoare. Cât trebuie să le achite comercianților românii care vor un kilogram de cârnați sau un burger

Târgul de Paște al Capitalei a fost deschis pe 7 și urmează să se încheie pe data de 17 aprilie. Primele informații relatate de antena3.ro arată că intrarea este liberă, dar totodată, tarabele comercianților sunt deja pline cu produse care mai de care, ale căror prețuri sunt surprinzătoare.

Prețuri de la Târgul de Paște al Capitalei

Bucureștenii sau turiștii care vor să se relaxeze sau să savureze o masă tradițională gustoasă pot face acest lucru la Târgul de Paște din Capitală. Primele informații arată că evenimentul se încheie pe data de 17 aprilie, și totodată, accesul este gratuit pentru orice persoană!

Primăria Municipiului București a transmis că tarabele comercianților sunt deja pline de produse specifice acestei perioade. Concret, vizitatorii se pot bucura de alimente din toate colțurile țării, dar și de obiecte de interes, precum cele din sticlă, piele, lemn, decorațiuni pentru masa de Paște și nu numai.

„La târg vă așteaptă meșteșugari și producători din toate colțurile țării cu produse tradiționale: ouă încondeiate, ii, icoane pictate, obiecte din piele, ceramică, sticlă și lemn, decorațiuni pentru masa de Paște, cozonaci, prăjituri de casă, pască, produse apicole, etc”, transmite Primăria Municipiului București.

Citește și: Este oficial! Târgul de Paște al Capitalei s-a deschis! Unde poate fi vizitat

Târg de Paște
Târg de Paște

Sursa citată a prezentat câteva dintre prețurile pe care comercianții le solicită pentru produsele expuse la tarabele de la Târgul de Paște. În acest fel, românii care sunt interesați să meargă își pot face o idee despre sumele pe care trebuie să le scoată din buzunare, în cazul în care vor să deguste preparatele tradiționale sau dacă pur și simplu își doresc să cumpere anumite obiecte pentru casă.

Primele informații arată că turta dulce costă între 10 și 15 lei. Totodată, pentru 5 gogoși mici, românii trebuie să achite 15. Pentru un burger, persoanele interesate trebuie să plătească 35 lei, iar la fel de bine, valoarea unui chec atinge suma de 25. Un kilogram de cârnați costă 90 lei, și totodată, langoșii valorează 10 – 15.

Bucureștenii sau turiști care vor să plece acasă cu un suvenir drept amintire sau cu un cadou pentru cineva drag pot achiziționa o cană ceramică, a cărui preț variază de la 25 și până la 60 lei. Ouăle incondeiate pornesc de la suma de 10 și pot ajunge până la 25. Totodată, pentru bijuterii, prețul începe de la 35 lei, iar aranjamentele florale cu motive pascale costă 100. Nu în ultimul rând, tablourile și icoanele valorează 80 lei la Târgul de Paște al Capitalei 2023.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Ministerul Agriculturii și Carrefour organizează un târg cu produse românești la Ploiești. ”Vom continua să fim alături de producătorii locali”