- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară! Cu cât vinde fiica lui Gigi Becali o locuință în cartierul de lux pe care îl ridică pe malul lacului Pipera

29 Apr, 17:30 • Bucătaru Gabriela
Teodora Becali joacă Liga Campionilor pe piața imobiliară din România. Fiica cea mare a latifundiarului din Pipera a dat deja în folosință, o parte a complexului MTM Residence, situat în zona de nord a Capitalei, pe care îl deține împreună cu soțul ei.
Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară! Cu cât vinde fiica lui Gigi Becali o locuință în cartierul de lux pe care îl ridică pe malul lacului Pipera

Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară! În ciuda prețurilor destul de piperate, vânzările au mers foarte bine, iar acum, Teodora Becali continuă investițiile într-un complex și mai mare care va fi finalizat anul viitor.

Citește și Cui îi aparține acum Palatul de la Piața Victoriei pe care Gigi Becali l-a cumpărat în 2006, pentru suma de 7 milioane de dolari

Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară!

Gigi Becali poate să stea liniștit pentru că fiicele sale Teodora și Alexandra fac ravagii pe piața imobiliară din România. După ce în urmă cu mai bine de doi ani latifundiarul din Pipera a pus bazele  Becali Imobiliare, afacerea a fost preluată de fiicele sale cele mari, care se descurcă de minune.

În 2021, Teodora Becali și soțul său, Mihai Teodor Mincu, au pus pe picioare proiectul MTM Residence, situtat în zona de nord a Capitalei, iar până acum, a finalizat complexul de locuinţe MTM Pipera Residence, un ansamblu format din patru blocuri în care se află 196 de apartamente. Preţurile apartamentelor se învârt în jurul sumei de 200.000 de euro, potrivit prosport.ro

Chiar dacă sumele câștigat în urma vânzării acestor locuințe nu sunt deloc de neglijat, fiicele lui Becali nu se culcă pe o ureche și urmează să dea în folosinţă ansamblul rezidențial de vile MTM Luxury Villas. Este vorba despre un cartier amplasat pe malul lacului Pipera, care cuprinde 46 de case construite în sistem duplex. Primele 20 de vile au fost deja finalizate, urmând ca restul de 26 să fie gata până în toamnă.

Cu toate acestea, prețul unei astfel de locuințe nu este deloc unul de neglijat. Cei care vor să cumpere o locuință în cartierul ridicat de familia Becali trebuie să scoată din buzunar peste 395.000 de euro. Toate imobilele sunt smart home, în care dispozitive tehnologice lucrează și comunică împreună prin automatizări.

Fetele latifundiarului din Pipera nu se opresc aici, pentru că după MTM Pipera Residence şi MTM Luxury Villas, urmează MTM Pipera Lake, un ansamblu de 10 blocuri cu peste 650 de apartamente.

Acest proiect le promite viitorilor proprietari un centru spa&wellness cu dotări ultramoderne, în cadrul căruia se vor regăsi: sală de sport, piscină interioară şi exterioară, restaurant şi zone de masaj. Însă în aceste momente, proiectul este în stadiu incipient, iar fiicele lui Becali estimează că primele locuinţe ar urma să fie date în folosinţă în septembrie 2024.

Gigi Becali garantează că fiicele sale fac lucruri de calitate şi este convins că viitorii proprietari vor fi mulţumiţi de achiziţia făcută.

Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.