- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali refuză o ofertă spectaculoasă, de un miliard de euro. Cum se explică decizia unuia dintre cei mai bogați români

27 Mar, 14:33 • Lupu Alexandra
Gigi Becali ia o decizie neașteptată. Unul dintre cei mai bogați români a refuzat o ofertă de un miliard de euro. Iată care sunt explicațiile.
Gigi Becali refuză o ofertă spectaculoasă, de un miliard de euro. Cum se explică decizia unuia dintre cei mai bogați români

Gigi Becali nu se întrece cu gluma! Unul dintre cei mai bogați români a refuzat o ofertă spectaculoasă, de un miliard de euro, anunță ziare.com.

Gigi Becali refuză o oferă uriașă

Gigi Becali este unul dintre cei mai importanți deținători de terenuri din Capitală. El are foarte multe proprietăți în zona de nord a Bucureștiului, iar zona este căutată în mod special de dezvoltatorii imobiliari. Acest lucru nu este de mirare, având în vedere că, tot în acele porțiuni, prețurile sunt cele mai mari.

Patronul FCSB a refuzat o ofertă uriașă, de un miliard de euro. Propunerea a venit din partea companiei One United Properties, care avea în plan să achiziționeze mai multe proprietăți în Pipera. Cu toate acestea, obiectivele societății nu au putut da roade: Gigi Becali a refuzat oferta lor fără să stea prea mult pe gânduri.

Vezi și: Gigi Becali riscă să fie executat silit de Fisc. Nu și-a cosit pajiștea, deși a primit subvenții pentru acest lucru

Primele informații arată că patronul FCSB a refuzat oferta companiei, tocmai pentru că nu era de acord cu felul în care reprezentanții voiau să facă plata. Mai exact, responsabilii companiei doreau să plătească toți banii eșalonat, în decursul a zece ani, aspect care nu l-a mulțumit pe Gigi Becali. Cel mai important deținător de terenuri din Capitală a cerut toți banii odată.

Ofera propusă de cea mai importantă companie din domeniul imobiliar din România este una gigant pentru piața internă. Cu toate acestea, în ciuda tuturor așteptărilor reprezentanților, afacerea s-a blocat la metoda de plată, având în vedere că patronul FCSB s-a arătat nemulțumit de propunerea lor.

Gigi Becali nu a acceptat ca plata să fie realizată în decursul a 10 ani, ba mai mult decât atât, a propus o eșalonare pe cel mult 5 – 6. Conducerea de la One a ajuns la concluzia că timpul acordat de Becali este mult prea mic, așadar, tranzacția nu s-a mai realizat.

Mișcarea neașteptată a lui Gigi Becali: patronul FCSB a refuzat o ofertă uriașă
Mișcarea neașteptată a lui Gigi Becali: patronul FCSB a refuzat o ofertă uriașă

Așa cum arată ultimele informații, efortul financiar al companiei ar fi fost unul mult prea mare dacă responsabilii One ar fi acceptat propunerea inițiată de Gigi Becali. Compania intenționa să construiască un complex de birouri în nordul Capitalei. Cel mai înalt imobil ar fi avut aproximativ 33 etaje.

Situația nu este una necunoscută. Gigi Becali a mai refuzat recent o astfel de tranzacție importantă, atunci când a intrat în negocieri cu Parma, de care era interesată Dennis Man. Italienii s-au arătat deschiși să achite 13 milioane de euro, însă în decursul a 3 sau 4 ani. Gigi Becali nu a fost de acord, ba mai mult decât atât, a acceptat suma de 11 milioane de euro, cu condiția să fie virată imediat după semnarea contractului.

Citește și: Câți bani câștigă Teodora Stoica de la Gigi Becali. Povestea angajatei-cheie de la FCSB