- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Termoenergetica a oprit apa caldă în 560 de blocuri. Lista zonelor afectate

30 Apr, 14:00 • Bumbeneci Diana
Termoenergetica a oprit iar apa caldă în peste 560 de blocuri din Bucureşti. Lista celor mai afectate sectoare
Termoenergetica a oprit apa caldă în 560 de blocuri. Lista zonelor afectate

Bucureștenii sunt obligați să stea fără apă caldă din cauza unei noi avarii: Peste 560 de blocuri din Bucureşti nu au iar apă caldă, din cauza unor avarii la reţeaua de termoficare, anunţă Termoenergetica.

O nouă avarie Termoenergetica

Este vorba, mai exact, de 565 din cinci sectoare ale Bucureştiului care au rămas fără apă caldă. Cele mai afectate sunt sectoarele 2 şi 1.

„Termenul afișat (30 aprilie/1 mai) pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai, din cauza unei avarii. Anunţul Termoenergetica
Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Vezi și: Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru români în ziua în care Guvernul a căutat bani pentru plata salariilor și pensiilor majorate

Avarie Termoenergetica
Avarie Termoenergetica

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, este mesajul transmis, marţi, de Termoenergetica.

Blocuri din Bucureşti care nu au apă caldă
Sectorul 1: 110 blocuri

Sectorul 2: 394 de blocuri

Sectorul 3: 17 blocuri

Sectorul 4

Sectorul 5: 19 blocuri

Sectorul 6: 25 de blocuri.

Ai mai putea citi: Meteo Paște 2024. A fost actualizată prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult