- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Titlurile de stat Fidelis au atras 570 de milioane de lei şi 186 de mililoane euro în euro

15 Dec, 17:03 • Cornel Ghimeșan
Subscrierile pentru titlurile de stat Fidelis, ediția iarna 2023, au atins cifre semnificative cu doar două zile înainte de închiderea ofertei. Micii investitori au avut oportunitatea de a subscrie în perioada 14 și 15 decembrie 2023, beneficiind de dobânzi atractive, respectiv 7,25% în lei pe an și 5,5% în euro.
Titlurile de stat Fidelis au atras 570 de milioane de lei şi 186 de mililoane euro în euro

Titlurile de stat Fidelis au atras 570 de milioane de lei şi 186 de mililoane euro în euro. De la lansarea ofertei pe 27 noiembrie și până la închiderea ședinței din 13 decembrie, investitorii au direcționat 570 de milioane lei în titluri denominate în moneda națională și 186 de milioane euro în titluri denominate în euro, conform datelor agregate de ZF, provenite de pe platformele brokerilor.

Datele ediţiei iarna 2023 pentru titlurile de stat Fidelis

Cu doar două zile înainte de închiderea ofertei pentru titlurile de stat Fidelis, ediția iarna 2023, micii investitori au adus sume semnificative în cadrul acestei campanii. Între 14 și 15 decembrie 2023, aceștia au avut o ultimă șansă de a subscrie la titluri de stat cu dobânzi atractive de 7,25% în lei pe an și 5,5% în euro.

Citeşte şi: Românii să pregătească dosarele! Se dă drumul la finanțări de 435 de milioane de euro!

De la lansarea ofertei pe 27 noiembrie și până la închiderea ședinței din 13 decembrie, investitorii au direcționat 570 de milioane lei în titluri denominate în moneda națională și 186 de milioane euro în titluri denominate în euro, conform datelor agregate de ZF provenite de pe platformele brokerilor.

Defalcate, aceste cifre arată următoarele:

  1. Titlurile pe un an cu dobândă de 7,1% au atras subscrieri de 71 de milioane lei. Această opțiune este disponibilă exclusiv donatorilor de sânge.
  2. Titlurile pe trei ani cu dobândă de 7,25% au generat subscrieri în valoare de 324 de milioane lei.
  3. Titlurile pe un an cu dobândă de 6,1% au atras subscrieri de 176 de milioane lei.

Citeşte şi: 2,7 miliarde de euro ajung în România. Adrian Câciu face anunțul momentului pentru români

Aceste date ilustrează interesul considerabil al investitorilor pentru titlurile de stat Fidelis, confirmând atractivitatea ofertei în cadrul pieței financiare. În lumina dobânzilor competitive și a diversității opțiunilor disponibile, micii investitori continuă să exploreze modalități de plasare a fondurilor în instrumente financiare cu randamente atractive.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult