- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Top 5 cele mai toxice alimente cancerigene

27 May, 20:33 • Stefan Simion
Top 5 cele mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mâncăm niciodată. Lista a fost făcută de nutriţionistul Marius Văduva.
Top 5 cele mai toxice alimente cancerigene

Onco-fitoterapeutul Marius Văduva şi soţia sa onco-nutriţionist Annemarie Văduva au prezentat, la Antena 3 CNN, lista cu cele mai toxice alimente.

Top alimente toxice

Annemarie Văduva este o fostă pacientă oncologică vindecată. A învins cancerul fără să facă nicio ședință de chimioterapie sau radioterapie. Ea a urmat o metodă naturală de tratament, iar acum caută să îi învețe pe români câteva trucuri.

A scris chiar şi o carte din dorința de a da mai departe tot ceea ce a învățat în lupta ei cu cancerul. Metodă sa de tratament este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți, cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienți oncologici și a experienței în lupta cu cancerul, mai anunță sursa citată.

Vezi și: Pericol major pentru consumatorii de lactate! Nu consumați de la aceste 3 firme celebre!

TOP 5 alimente cancerigene

1. Uleiul de palmier este pe primul loc în topul alimentelor toxice!
2. Zahărul este pe locul doi!
3. Pe locul trei în topul celor mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mănânci – arahide!
4. Pe locul patru în topul alimentelor toxice – grătarul făcut cu carbuni.
5. Băuturile carbogazoase

Când s-a îmbolnăvit de cancer, Annemarie Văduva era vegetariană de 18 ani și raw vegană de patru ani. La cinci ani de la vindecare, a conceput împreună cu soțul său Marius Văduva metodă Detox Nutri Fit și a deschis o clinică în care ajută toate persoanele.

Când vine un pacient și intră la noi, îi spun de la început. Când veți pleca după această întâlnire, veți pleca cu liste de alimente permise și interzise. Iar dacă aceste liste de alimente permise și interzise nu le putem găsi împreună un acord în care să funcționăm de acum încolo, să fim împreună, noi nu vă luăm de pacient.

50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția„, a spus soţul ei, onco-fitoterapeutul Marius Văduva.

Ai mai putea citi: Este oficial! Ministrul de Finanțe anunță cum se va face cumulul pensiei cu salariul! „Instituțiile de stat au început să înțeleagă mai bine rolul”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult