- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ea este unica moștenitoare a imperiului Dedeman. Deși familia ei deține o avere în valoare de trei miliarde de euro, Karina este de nerecunoscut

09 Mar, 12:44 • Stefan Simion
Moştenitoarea imperiului Dedeman a fost din nou surprinsă în spațiul public. Cât de schimbată este Karina Pavăl, deși părinţii ei au o avere de trei miliarde de euro.
Ea este unica moștenitoare a imperiului Dedeman. Deși familia ei deține o avere în valoare de trei miliarde de euro, Karina este de nerecunoscut

Karina Pavăl este unica moștenitoare a imperiului Dedeman. Dragoș Pavăl, unul din proprietarii Dedeman, a dat lovitura nu doar în afaceri, ci și în viața personală. Miliardarul are o afacere unică, o familie impresionantă și o fiică în vârstă de 29 de ani, Karina, care va duce mai departe imperiul construit de cei doi fraţi din Bacău.

Karina este singura moștenitoare a imperiului Dedeman

Deși multe tinere de vârsta ei s-ar lăfăi în bani, în locuri extravagante și luxoase, Karina preferă seriozitatea în viața de zi cu zi și alege să fie un om calculat. Chiar dacă familia ei deține o avere în valoare de trei miliarde de euro, acesteia îi place să trăiască simplu.

Karina a absolvit cursurile în Elveţia, apoi a locuit ani întregi la Londra, acolo unde și-a finalizat și studiile, la Universitatea Queen Mary. A studiat și în cadrul Universității Cambridge, specializarea real estate și zona financiară.

Karina Pavăl
Karina Pavăl

În acest sens, una dintre cele mai recente tranzacții făcută de familia sa a scos-o în evidență pe tânăra Pavăl. Dragoș și Adrian Pavăl au achiziționat 30% din grupul de firme Tei, ce cuprinde un cunoscut lanţ de farmacii. Pentru a se ocupa de acest business, Karina Pavăl a trebuit să plece din Londra și să revină în România.

Ai mai putea citi: Averea fraților Pavăl atinge valori epice! Cât de bogați sunt, de fapt, patronii Dedeman, aflați pe locul 1 în topul celor mai bogați oameni din România

Acest parteneriat are la bază o viziune de business comună şi un set de valori şi principii fundamentale pe care le împărtăşim cu grupul Tei. Avem încredere că experienţa noastră de scalare a unui business de retail, împreună cu expertiza şi cunoaşterea aprofundată a pieţei farma, de puericultură şi produse de îngrijire personală de către Roxana si Irina (n.r Maftei), vor duce povestea Grupului Tei la următorul nivel, pe una dintre cele mai dinamice şi competitive pieţe din România”, a spus Karina Pavăl, cu ocazia anunţării tranzacţiei, potrivit Business Magazin.

Karina Pavăl este și o fire destul de stabilă în viața personală, aceasta având o relație  Dragoș Iamandoiu, de profesie avocat, fiul milionarului Nicolae Iamandoiu, partener asociat în cadrul unei mari firme de avocatură. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani şi au fost colegi la Londra.

Alte articole: Imperiul Dedeman, în continuă ascensiune! Frații Pavăl vor să devină proprietarii unei mari fabrici

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult