- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Trafic restricționat în București. Pe ce străzi nu se va putea circula mâine

17 Feb, 17:25 • Bumbeneci Diana
Traficul de pe mai multe străzi din București va fi restricționat sâmbătă, cu prilejul unor filmări. Brigada Rutieră anunță ce zone vor fi blocate.
Trafic restricționat în București. Pe ce străzi nu se va putea circula mâine

Mare atenție, șoferi! Urmează un weekend cu trafic restricționat în București. Realizarea unor filmări, cel mai probabil pentru serialul „Clanul” provoacă restricții de circulație pe mai multe artere de circulație. Polițiștii de la Brigada Rutieră au anunțat reguli atât pentru șoferii din Capitală, cât și pentru pietoni.

Restricții de trafic în București, cu ocazia unor filmări

Trafic restricţionat sâmbătă în Bucureşti. O filmare impune restricţii de circulaţie pe Intrarea Bădeni și Calea Rahovei. În prima zi de weekend se va restricționa traficul rutier, cu intermitențe, pe intervale de 5 minute, după cum urmează: -pe Intrarea Bădeni (aferentă imobilului din Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1), între orele 06.00-22.00 -pe Calea Rahovei, segmentul cuprins între Bd. Libertății și Str. Uranus, între orele 6.00-23.00.

Mai mult, oamenii legii anunță că pentru buna desfășurare a filmărilor, de vineri începând cu ora 16.00 până sâmbătă se vor folosi locurile de parcare din parcarea de pe Calea Rahovei. Bucureștenii sunt rugați să dea dovadă de prudență, să nu încurce filmările și să respecte regulile impuse de oamenii legii.

Restricții de trafic în București
Restricții de trafic în București

Ai mai putea citi: Alertă OMS. Un virus asemănător cu Ebola are o mortalitate de 88% și amenință populația

„Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri. Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, arată Brigada Rutieră.

De altfel, polițiștii anunță că pentru nerespectarea regulilor impuse vor exista sancțiuni destul de mari, iar șoferii riscă inclusiv să rămână fără permis.

Ai mai putea citi: Românii se întreabă dacă pot obține fonduri europene pentru achiziția unui teren agricol! Un specialist lămurește problema

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult