- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Trucul prin care poți cumpăra bilete de avion cu mai puțin de 30 euro! Când este cea mai bună perioadă să pleci în vacanță

30 Apr, 12:40 • Lupu Alexandra
Românii nu trebuie să rateze asta! Iată trucul prin care poți cumpăra bilete de avion cu mai puțin de 30 euro.
Trucul prin care poți cumpăra bilete de avion cu mai puțin de 30 euro! Când este cea mai bună perioadă să pleci în vacanță

Daniel Truică aduce o veste excelentă pentru români! Există un truc prin care poți cumpăra bilete de avion cu mai puțin de 30 euro, relatează businessmagazin.ro. Mai mult decât atât, liderul din industria turismului vorbește despre cea mai bună perioadă în care oamenii pot pleca în vacanță.

Bilete de avion extraordinar de ieftine pentru români

Daniel Truică a răspuns mai multor întrebări de interes la ora actuală pentru românii care iubesc să călătorească. Liderul din industria turismului spune că cele mai întâlnite compromisuri pe care clienții le fac adesea se referă la bagaje, aspect care arată influența contextului inflaționist.

Truică spune că recomandarea Vola.ro este aceea de a renunța la bagajul de cală, pentru a economisi mai mult. Totodată, dacă românii aleg să ia un bagaj de cală, liderul din industria turismului este să îl adauge odată cu rezervarea zborului. El se scumpește cu până la 20 sau 30% chiar de a doua zi.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: PROGNOZA METEO pentru minivacanţa de 1 Mai. Elena Mateescu: ”O vreme a extremelor meteorologice”

„De asemenea, clienţii aleg să facă adesea compromisuri în ceea ce priveşte bagajul, mai ales dacă e vorba de o călătorie scurtă. Recomandarea noastră e să zboare fără bagaj de cală, dacă le e confortabil acest lucru, pentru a economisi mai mult.

Dacă, totuşi, aleg să zboare cu bagaj de cală, sfatul nostru e să îl adauge odată cu rezervarea zborului, deoarece, de regulă, bagajele se scumpesc cu 20-30% chiar de a doua zi”, spune CEO-ul și fondatorul platformei Vola.ro.

Întrebat despre trucurile prin care românii ar putea beneficia de bilete mai ieftine și care este cea mai bună perioadă pentru a călători cu ajutorul platformei Vola.ro, liderul spune că luna ianuarie este potrivită. În perioada menționată se desfășoară compania Ieftinuarie la Vola.ro, care oferă cele mai mici prețuri pentru biletele de avion. Truică precizează că cele mai accesibile destinații au fost Veneția, Milano și Roma, unde prețul a început de la 26 euro.

Bilete de avion mai ieftine
Bilete de avion mai ieftine

Liderul din turism relatează că luna ianuarie este cea în care românii își rezervă zboruri pe toată durata anului, profitând de prețurile mici. Un lucru care îi determină să-și planifice zborurile în avans se referă și la simplul fapt că există mai multe certitudine și predictibilitate în privința curselor, în contextul în care companiile aeriene nu se mai confruntă cu anulări, întârzieri sau lipsă de personal.

Truică menționează că platforma pe care o are sub conducere încearcă să nu se limiteze doar la luna ianuarie, ci mai degrabă să le ofere călătorilor promoții cât mai variate. Din acest punct de vedere, Truică a povestit că se coordonează adesea cu partenerii din aviație pentru a lansa noi oferte pentru diferite destinații, raportându-se atât la sezon, cât și la sărbători sau calendarul evenimentelor internaționale.

„Aş spune că ianuarie, luna în care derulăm an de an campania Ieftinuarie, care oferă cele mai mici preţuri din an la biletele de avion. Anul acesta, cele mai accesibile destinaţii de Ieftinuarie au fost Veneţia, Milano şi Roma (zboruri de la 26 de euro), Bruxelles (zboruri de la 28 de euro), Dortmund (zboruri de la 29 de euro), Londra (zboruri de la 35 de euro).

E perioada în care mulţi români îşi rezervă zboruri pe tot anul, profitând de preţurile mici, mai ales că acum există mai multă predictibilitate şi certitudine în privinţa zborurilor, în contextul în care companiile aeriene nu se mai confruntă cu lipsa de personal şi anulările/întârzierile de anul trecut.

Dar nu ne limităm numai la luna ianuarie, încercăm să punem în evidenţă promoţiile companiilor aeriene, să le aducem valoare adăugată, să ne coordonăm cu partenerii noştri din aviaţie pentru a lansa oferte noi pentru diferite destinaţii în funcţie de sărbători, de sezon, de calendarul evenimentelor internaţionale”, spune liderul din turism.

Citește și: Mare atenție când călătoriți cu avionul! Ce sumă de bani este permis să ai la tine. Riști amenzi record