- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Tu ai auzit de jobul de coordonator de retenţie şi loialitate? Iată cât de ușor se poate câștiga un salariu de 1300 de euro la acest loc de muncă

09 Dec, 10:49 • Bumbeneci Diana
Vrei un salariu bun și un job destul de accesibil? Iată ce prevede jobul de coordonator de retenţie şi loialitate.
Tu ai auzit de jobul de coordonator de retenţie şi loialitate? Iată cât de ușor se poate câștiga un salariu de 1300 de euro la acest loc de muncă

Un angajat pe poziţia de coordonator de retenţie şi loialitate are un salariu care variază între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile lunare.

Ce prevede jobul de coordonator de retenţie şi loialitate

Un coordonator de retenție și loialitate este un profesionist din cadrul unei companii care are responsabilitatea de a dezvolta și implementa strategii menite să mențină clienții existenți și să încurajeze loialitatea acestora față de produsele sau serviciile companiei. Această poziție este adesea întâlnită în domeniul vânzărilor, marketingului sau serviciului clienți.

Coordonatorul de retenție și loialitate trebuie să înțeleagă nevoile și așteptările clienților existenți prin intermediul cercetărilor de piață, feedback-urilor și analizelor de comportamentul al clienților.

Scopul final al unui coordonator de retenție și loialitate este de a menține și dezvolta relațiile cu clienții, contribuind astfel la creșterea loialității acestora și la maximizarea veniturilor companiei prin intermediul relațiilor durabile cu clienții.

 jobul de coordonator de retenţie şi loialitate
jobul de coordonator de retenţie şi loialitate

Strategiile de retenţie şi fidelizare în comerţul electronic joacă un rol crucial în business, cu un impact direct asupra veniturilor generate de o astfel de platformă. Rolul unui coordonator retenţie şi loialitate este de a colabora cu echipe implicate, utilizând instrumente precum PowerBI şi SQL pentru analiza datelor şi identificarea oportunităţilor.

Principalele responsabilităţi includ elaborarea programelor de fidelizare, analiza datelor, dezvoltarea campaniilor personalizate şi monitorizarea performanţei. Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în marketing, cunoştinţe solide de analiză a datelor, abilităţi excelente de comunicare, orientare către rezultate, creativitate şi capacitatea de a lucra eficient în echipă şi independent. Limba engleză la nivel mediu-avansat şi cunoştinţele de SQL şi PowerBI sunt avantaje. Salariul este între 1.000 şi 1.300 euro net”, detaliază Ana Vişian, marketing manager bestjobs.

Ai mai putea citi: Incredibil! Cum a ajuns un tânăr să câștige 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar

Acest loc de muncă vine și cu o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite. Este vorba despre bonuri de masă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă şi abonament la servicii medicale

În prezent, 348 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de retenţie şi fidelizare sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti, în regim de muncă remote etc.

Ai mai putea citi: Jobul de coordonator de curieri a cucerit românii. Cum să câștigi simplu 1000 de euro pe lună

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult