- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Incredibil! Cum a ajuns un tânăr să câștige 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar

07 Dec, 22:31 • Bumbeneci Diana
S-a lăsat de școală, dar s-a ținut de muncă! Povestea unui tânăr care a ajuns să câștige 10.000 de lire sterline pe lună din meseria de zidar.
Incredibil! Cum a ajuns un tânăr să câștige 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar

A devenit cunoscut în mediul online datorită muncii sale, mai ales după ce a dezvăluit povestea lui de viață și cum face bani din meseria de zidar. La doar 16 ani, a ales să renunțe la școală și să se axeze pe muncă. Povestea tânărului care a ajuns extrem de bogat când se aștepta mai puțin.

Kurt Malpass are acum 26 de ani și este din Tean, Staffordshire, UK. A ales să renunțe la studii încă de când era și mai tânăr, în urmă cu zece ani, și a vrut să se axeze doar pe muncă, observând că ajunge să câștige din ce în ce mai mult. Nu și-a dorit să continue școala și să ajungă nici polițist, nici procuror. A vrut doar să ducă o viață decentă, lipsită de griji și fără stres.

Ai mai putea citi: Jobul de coordonator de curieri a cucerit românii. Cum să câștigi simplu 1000 de euro pe lună

Cum a ajuns să câștige 10.000 de lire pe lună din meseria de zidar

La doar 16 ani, el s-a angajat ca zidar și a început să muncească din ce în ce mai mult. La 19 ani, acesta lua în jur de 800 de lire sterline pe zi, ajungând la suma colosală pe lună. Așa a reușit să-și cumpere prima casă, cu trei dormitoare, în valoare de 110.000 de lire sterline, în vremea în care piața imobiliară nu intrase în ascensiune.

zidar
zidar

La ora actuală, Kurt conduce un Audi S8 de 30.000 de lire sterline și câștigă până la 10.000 de lire sterline pe lună. Bărbatul le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online cum a fost parcursul său în viață și le-a mărturisit că nu are de gând să se oprească aici.

Sunt destul de deștept, dar obiecte precum franceza, spaniola și geografia nu m-au interesat niciodată. Când m-am dus să fac zidărie, m-am îndrăgostit de ea și, în mod natural, eram și bun la asta.

Mi-am cumpărat prima casă la 19 ani – dacă ești dispus să muncești din greu și multe ore, poți câștiga bani ușor. Fiind zidar, oamenii nu te privesc de parcă ai fi o persoană inteligentă. Oamenii cred că este ușor și suntem plătiți excesiv pentru ceea ce facem, dar este o abilitate și nu toată lumea o poate face”, a mărturisit zidarul, potrivit Daily Mail.

Kurt are în plan să își cumpere în viitorul apropiat un Lamborghini, dar și alte proprietăți. „Îmi place, mi se pare terapeutic. Nu mi-aș putea imagina unde aș fi fără zidărie”, a mai spus el.

Ai mai putea citi: Apare un nou tip de pensie! Cine sunt românii care vor primi și mai mulți bani în 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult