- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Tudor Chirilă, declarații șocante despre învățământul din România! „Să fii lovit în școală de către un profesor nu indigna pe nimeni”

15 Dec, 15:01 • Stefan Simion
Tudor Chirilă a transmis un mesaj care a devenit rapid viral în România. Acesta dezbate subiecte extrem de sensibile legate de învățământul din România.
Tudor Chirilă, declarații șocante despre învățământul din România! „Să fii lovit în școală de către un profesor nu indigna pe nimeni”

În ultimele zile s-au purtat mai multe discuții în spațiul public în legătură cu sistemul de învățământ din România. Elevii sunt nemulțumiți de forma de învățământ, profesorii sunt nemulțumiți de grila de salarizare, iar autoritățile nu găsesc soluții. Pe marginea acestui subiect au vorbit multe figuri publice, printre care și Tudor Chirilă. Artistul a făcut o declarație cu adevărat uluitoare, declarație care a ajuns rapid virală pe toate rețelele de socializare.

Sistemul de învățământ din România, în amintirea lui Tudor Chirilă

Potrivit lui Tudor Chirilă, este vorba despre un miniserial început acum mai bine de o lună, iar, în acest fragment, el vorbește despre felul în care se făcea școală în România în anii trecuți.

N-am fost crescuți să avem încredere. În noi, în cei de lângă noi, în visurile noastre. Școala ne-a mințit. Ne-a tras de păr, ne-a urechiat, a nivelat orice încercare de a ieși din rând. Să fii lovit în școală de către un profesor nu era o surpriză și nu indigna pe nimeni. Nici măcar pe părinții noștri. Am fost o generație care a debutat în viață cu frică. Frica nu poate naște încredere. Am fost antrenați să depindem mereu de o instanță superioară. Așa am crescut. Cum ne-a afectat asta peste ani? O, Doamne, în atât de multe feluri…”, transmite Tudor Chirilă.

Ai mai putea citi și: VIDEO. Moment istoric în România. Primul tronson din Autostrada Pitești-Sibiu, deschis de astăzi traficului

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

„Fragment din episodul 3 al miniserialului „Să fie voce” pe care l-am început acum mai bine de o lună. Ar fi trebuit să postez episodul ăsta săptămîna trecută, dar primul live de la Vocea României m-a solicitat un pic mai mult”. – a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de socializare.

 

 

Mai poți citi și: Ryanair suspendă mai multe zboruri din București, Sibiu și Suceava! Care sunt destinațiile unde românii care aveau bilete nu vor mai putea ajunge

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult