- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ultima investiție a lui Ion Țiriac a șocat lumea întreagă! Care este planul ascuns al omului de afaceri

24 Jan, 13:30 • Cornel Ghimeșan
Toată lumea știe că Ion Țiriac este un personaj care vrea să fie mereu în control, pregătit pentru orice situație. Ultima investiție a magnatului demonstrează acest lucru. Cu toate acestea, decizia omului de afaceri a șocat pe toată lumea. Care este ultima achiziție a lui Țiriac?
Ultima investiție a lui Ion Țiriac a șocat lumea întreagă! Care este planul ascuns al omului de afaceri

Planurile pentru viitor sunt foarte importante, însă Ion Țiriac a dat o tentă foarte sumbră acestei idei. Deja, magnatul a început să se gândească la cel mai neplăcut moment din viața unui om și a făcut o investiție uriașă într-un loc de veci. Bunul său prieten, Ilie Năstase, a declarat pentru PlaySport.ro că acesta și-a pregătit un loc în celebrul cimitir din Capitală, Bellu.

Citește și: Petre Daea pune agricultorii în alertă! Ce se va întâmpla cu toate culturile din România

Planul magnatului începe să se contureze. Conform surselor, Țiriac a achiziționat deja o parcelă de pământ, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 50.000 de euro. Cimitirul Bellu e recunoscut pentru prețurile exorbitante, dar și pentru numărul maie de personalități care își dorm somnul de veci acolo.

Pe locul cumpărat de Țiriac vor putea fi amenajate nu mai puțin de 12 cripte subterane și 6 cripte supraterane. Astfel, în ea vor încăpea 18 persoane decedate. Planul de construcție este deja pregătit, iar investiția se va ridica la aproximativ 80.000 de euro, iar criptele vor fi construite cu cele mai luxoase materiale, respectiv granit și marmură. Dat fiind că spațiul îi permite, magnatul ar dori să îl convingă și pe Ilie Năstase să accepte să fie înmormântat acolo.

Ion Țiriac vrea să îl îngroape pe Năstase alături de el

Aceste planuri ale lui Țiriac au fost deci dezvăluite de Ilie Năstase pentru PlaySport.ro încă din urmă cu ceva timp. Atunci, primul lider din istoria circuitului ATP a mărturisit că nu s-a gândit deloc la moarte, întrucât se simte foarte bine și este foarte atent în ceea ce privește sănătatea.

De aceea nici nu a luat în calcul să își facă un testament sau să își stabilească anumite lucruri pentru un loc de veci. De asemenea, întrebat dacă i-ar lăsa vreo moștenire lui Țiriac, Năstase a răspuns că nu ar avea ce, întrucât fostul său partener este mult mai bogat decât el.

În final, Ilie Năstase a dezvăluit că a primit o „invitație” din partea lui Ion Țiriac de a i se alătura pentru eternitate în „mausoleul” pe care îl va construi în Cimitirul Bellu.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic. Nu am ce să-i las eu lui. Poate el mie. Despre Ion știe toată lumea că e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că, atât eu, cât Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ”Te invit la mine!” M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”, a transmis Ilie Năstase în februarie, conform sursei citate.

Alte articole: Un aisberg uriaş, de peste 15 ori mai mare decât Parisul, s-a desprins din Antarctica: ”Nu are legătură cu schimbările climatice”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult