- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un alt oraș din România rămâne fără apă caldă în câteva zile! Agentul termic a anunțat perioada

25 Aug, 10:54 • Constantin Cristina
Orașul din România care rămâne fără apă caldă timp de cinci zile pe sfârșitul lunii august. Iată anunțul făcut de agentul termic.
Un alt oraș din România rămâne fără apă caldă în câteva zile! Agentul termic a anunțat perioada

Sute de abonați la sistemul local de termoficare vor rămâne fără apă caldă timp de cinci zile. Potrivit unui anunț al operatorului românii în cauză vor rămâne fără apă din data de 28 august până pe 1 septembrie 2023, a precizat ziare.com.

Citește și: Sebastian Burduja, la cuțite cu Nicușor Dan. Bucureștenii ar putea rămâne, de tot, fără apă caldă „Nici până astăzi Primăria nu și-a plătit obligațiile de plată”

Un alt oraș din România rămâne fără apă caldă în câteva zile! Agentul termic a anunțat perioada

Este vorba de municipiul Buzău, care dispune de o defecțiune majoră pentru care au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție.

„În urma unor lucrări majore de reparaţii şi optimizare a sistemului de furnizare energie termică în Municipiul Buzău, în perioada 28.08.2023 ora 8.00 şi până pe data de 01.09.2023 ora 16.00 furnizarea apei calde va fi întreruptă. Vor fi afectate următoarele zone: Centru, Unirii Nord, Str. Mesteacănului, Unirii Sud, Aleea Viitorului, Aleea Tineretului, Cartier Caraiman, Bdul. Nicolae Bălcescu, Cartier Crâng, Bulevardul Mareşal Averescu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, informează RAM Termoverde.

apă caldă
apă caldă

Conform conducerii RAM Termoverde, vor fi afectaţi doar o parte dintre abonaţi care sunt racordaţi la o reţea secundară de distribuţie a agentului termic.

„O parte din municipiul Buzău va fi afectat de sistarea apei termice. Vor fi afectate în jur de 400 de apartamente pentru că lucrările au loc la o reţea secundară, nu cea principală. Principalul nucleu de clienţi ai RAM Termoverde vor avea apă caldă în continuare. Motivul pentru care a fost luată această decizie ţine de o avarie destul de mare pe care trebuie să o remediem iar cu această ocazie facem şi o reaşezare a reţelei de distribuţie”, a declarat directorul RAM TERMOVERDE, inginer Ştefan Dobrescu.

Alte articole: Alte probleme cu apa caldă într-un mare oraș din România. Cât vor dura lucrările de întreținere