- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un antreprenor a bătut recordul în România! A finalizat o sală polivalentă înainte de termen, în valoare de 27 milioane euro!

27 Dec, 11:03 • Oprea Alina
Cine ar fi crezut? În România construcțiile durează o vesnicie, dar nu și pentru acest antreprenor care a finalizat această sală polivalentă înainte de termen!
Un antreprenor a bătut recordul în România! A finalizat o sală polivalentă înainte de termen, în valoare de 27 milioane euro!

Un antreprenor din România a dat lovitura într-un timp record. Este cunoscut faptul că proiectele de construcție din România se confruntă cu întârzieri și obstacole imprevizibile și masive, însă acest antreprenor a demonstrat contrariul.

Ai putea fi interesat și de: Scădere drastică a numărului autorizaţiilor de construcţie pentru clădiri rezidenţiale în 2023. Ce se întâmplă în zona Bucureşti-Ilfov

Un antreprenor a demonstrat contrariul

Vorbim despre un proiect care implică o sală polivalentă în valoare de 27 de milioane de euro, care a fost finalizată înainte de termen.

Antreprenor
Antreprenor

Această sală are o capacitate generoasă, iar aceasta se regăsește în Bistrița și poate găzdui evenimente variate, de la competiții sportive la concerte și spectacole.

Compania Națională de Investiții este cea care a finanțat construcția, având 30.000 de locuri, săli separate de antrenament, săli de sport, bază de recuperare, terenuri exterioare, o pistă de alergare cu opt culoare și multe alte facilități.

În luna August a anului 2022, la Bistrița, a fost inaugurată cea mai modernă sală polivalentă din țară, o investiție derulată de către o companie locală de aici, din Bistrița, care a reușit să termine toate lucrările chiar înainte de termen.

Suprafața de joc este una specială, fiind rar întâlnită în țara noastră.

Ea este alcătuită din niște plăci din arțar canadiană, recoltat de la o altitudine de peste 2.000 de metri altitudine în lunile de iarnă.

Elasticitatea suprafeței de joc este dată de paturile de cauciuc

Practic, la inaugurare era cea mai modernă bază sportivă polivalentă din România.

Sala este alcătuită din două tipuri de gradenie, unele fixe și unele mobile, care se pot retracta în cazul unor evenimente, unor concerte, sau unor manifestări, pentru a mări suprafața.

Complexul este dotat cu săli de forță, cu echipamente ultra-moderne, menite pentru a ține în maximă formă toți sportivii care activează aici.

Aceeași companie a realizat pentru prima oară în România un drum cu o durată de viață cu 50% mai mare decât cele clasice.

Drumul județean de la Cociu – Mocod – Zagra s-a realizat cu o mixtură asfaltică specială, inovativă pentru țara noastră.

Rata de viață a drumului de la 10 până la 50 de ani, iar durata de exploatare fiind una mult mai mare, potrivit celor Comunicate de Antena3.

Ai putea fi interesat și de: Cât costă să îți ridici o casă în 2023. Prețul materialelor de construcție s-au dublat față de acum doi ani