- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un apartament din Cluj-Napoca scos la închiriere a stârnit un val de ironii pe internet. „Ce droguri folosești băiete?”

22 Dec, 17:06 • Cornel Ghimeșan
Un apartament de 57 de metri pătrați a devenit subiect de discuții și glume pe rețelele de socializare, după ce un agent imobiliar a postat oferta pe grupul privat de închirieri "Chirii Cluj-Napoca" de pe Facebook.
Un apartament din Cluj-Napoca scos la închiriere a stârnit un val de ironii pe internet. Ce droguri folosești băiete?

Un apartament din Cluj-Napoca scos la închiriere a stârnit un val de ironii pe internet. Un anunț imobiliar provoacă râsete și ironii pe rețelele de socializare: apartament de 57 de metri pătrați, tehnologizat total, cu parcare inclusă, oferit spre închiriere la un preț astronomic.

Un apartament din Cluj-Napoca scos la închiriere a stârnit un val de ironii pe internet

Anunțul descrie apartamentul ca fiind de lux, cu două camere, situat în zona Iulius Mall, având o suprafață generoasă și facilități tehnologice complete, inclusiv parcare: „Aici locuiește un REGE ?! Încă nu, dar ar putea să o facă. Apartament PREMIUM de închiriat cu 2 camere | Iulius Mall, FSEGA Suprafață 57mp, tehnologizat total, parcare inclusă Preț 1.200€”, se arată în anunțul postat de un agent imobiliar pe grupul „Chirii Cluj-Napoca” de pe Facebook. Cu toate acestea, prețul de închiriere stabilit la 1.200 de euro a stârnit reacții amuzante.

Citeşte şi: Româna, cea mai bine plătită limbă din Spania. Vorbitorii câștigă salarii triple față de salariul mediu

Membrii grupului au reacționat cu ironii și glume, evidențiind discrepanța dintre prețul propus și realitatea economică. Un utilizator a remarcat că, deși apartamentul este frumos, prețul este exagerat, sugerând că acesta ar putea fi destinat unui „rege”. O altă glumă a sugerat că priveliștea perfectă pentru un „rege” este blocul vecin, de unde își poate vedea „poporul în chiloți”.

Citeşte şi: Când mai pot merge bucureștenii la mall în perioada sărbătorilor. Programul oficial al centrelor comerciale de Crăciun

„De frumos nimic de comentat, dar de preț putem scrie o carte” / „Priveliștea perfectă pentru un rege este blocul vecin, de unde își poate vedea poporul în chiloți” / „Ai uitat să pui poza cu a doua cameră sau o trimiți doar regelui / reginei?” / „Ăsta nu e un studio mai mare?” / „Rege e până plătește prima chirie și avansul că pe urmă e cerșetor” / „Cred ca regele ăsta e IT-st, are fermă de animale și face only fans” / „Ce droguri folosești băiete? Văd că îți dau bine tare” sunt câteva dintre comentariile de pe grupul privat de închirieri „Chirii Cluj-Napoca” de pe Facebook.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult