- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un bărbat și-a trimis cocaină prin curier. Arestat chiar de Crăciun!

27 Dec, 16:31 • Cornel Ghimeșan
Un bărbat a fost arestat chiar de Crăciun, după ce și-a trimis un kilogram de cocaină prin curier. Drogurile era cumpărate din Belgia. Bărbatul se află în arest preventiv.
Un bărbat și-a trimis cocaină prin curier. Arestat chiar de Crăciun!

Un bărbat se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant, de Crăciun, cu un kilogram de cocaină din Belgia.

„La data de 25 decembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea unei persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, Agerpres.

Citește și: România face pași importanți către legalitate. Media anuală a comerțului ilegal cu țigarete a scăzut în 2022

Cocaina trimisă prin curier

Potrivit anchetatorilor, în luna decembrie, bărbatul s-ar fi deplasat în Belgia, de unde ar fi achiziţionat aproximativ 1.000 de grame de cocaină, pe care ar fi expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România.

Arestat chiar de Crăciun! Un bărbat și-a trimis cocaină prin curier
Arestat chiar de Crăciun! Un bărbat și-a trimis cocaină prin curier

În dimineaţa de 25 decembrie, bărbatul ar fi ridicat, din municipiul Suceava, judeţul Suceava, coletul, în care erau disimulate drogurile de mare risc, fiind prins în flagrant delict de poliţişti.

Ulterior, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, iar pe 26 decembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile, arată sursa citată. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Alte articole: Pandemia de Covid-19 s-a încheiat! Un celebru virusolog a făcut anunţul: gata cu restricţiile!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult