- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un celebru producător canadian de geci de lux cumpără fabrica de tricotaje de lux Paola Confecții! Acțiunile companiei au crescut cu 2,8% ,după semnarea tranzacției

29 Nov, 17:26 • Cornel Ghimeșan
Canada Goose Holdings, un celebru producător canadian de geci de lux, a cumpărat fabrica de tricotaje de lux Paola Confecții. La scurt timp după semnarea tranzacției, acțiunile companiei canadiene au crescut cu 2,8%.
Un celebru producător canadian de geci de lux cumpără fabrica de tricotaje de lux Paola Confecții! Acțiunile companiei au crescut cu 2,8% ,după semnarea tranzacției

Un celebru producător canadian de geci de lux cumpără fabrica de tricotaje de lux Paola Confecții! Preluarea fabricii românești de tricotaje nu a fost deloc una întâmplătoare și asta pentru că Canada Goose Holdings colabora de mai mulți ani cu Paola Confecții, care are peste 250 de angajați.

Citește și Un tânăr din Oradea a vrut să profite de reducerile de final de sezon, dar a fost păcălit și lăsat cu o gaură în buget! Unde au ajuns, de fapt, banii lui

Un celebru producător canadian de geci de lux cumpără fabrica de tricotaje de lux Paola Confecții!

Fabrica românească produce tricotaje de lux pentru o serie de alte mărci impozante, printre care se află și Paul&Shark, Marks&Spencer, Benetton, Prada, Moncler și Valentino, scrie Profit.ro

Imediat după semnarea tranzacției, acțiunile Canada Goose Holdings au crescut cu 2,8%.

Fabrica de tricotaje de lux Paola Confecții este prezentă pe piața din România de mai bine de 22 de ani și încă din anul 2007 a colaborat cu a colaborat cu Canada Goose, fiind responsabilă pentru o gamă de articole vestimentare de succes, printre care HyBridge Knit Jacket.

Această tranzacție reprezintă prima achiziție a unei fabrici din afara Canadei pentru Canada Goose care deține opt unități de producție, toate în țara de origine.

Producătorul este prezent cu 51 de magazine proprii permanente în peste 40 de state din America, Europa, Asia și Australia, inclusiv în orașe precum New York, Montreal, Tokyo, Londra, Paris.

În anul fiscal 2023, tricotajele sunt unul dintre segmentele lider ale companiei în categoria de îmbrăcăminte, depășind 70 de milioane de dolari în vânzări anuale.

„Pentru a aduce colecția noastră la cea mai înaltă calitate a măiestriei, am călătorit în jurul lumii și am căutat parteneri de talie mondială, care sunt inovatori și experți în industria de tricotat. Drept urmare, tricoturile Canada Goose sunt realizate în Italia, iar stilurile care încorporează puf sunt realizate în România”, transmitea anterior compania, referitor la colaborarea cu Paola Confecții.

Planul companiei este să atingă venituri de 3 miliarde dolari și 100 de magazine până în 2028.

Potrivit reprezentanților companiei canadiene, pentru acest an, estimarea de venituri este de 1,2 miliarde dolari canadieni (884,1 milioane dolari).

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult