- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un dezvoltator imobiliar român pregătește un proiect inovator în București. Valoarea investiției depășește suma de 120 milioane de euro

30 Apr, 20:21 • Lupu Alexandra
Localnicii din București trebuie să se pregătească! Un dezvoltator imobiliar român are de gând să revoluționeze piața rezidențială locală.
Un dezvoltator imobiliar român pregătește un proiect inovator în București. Valoarea investiției depășește suma de 120 milioane de euro

Forty Management a anunțat că începe lucrările pentru dezvoltarea Central District Lagoon City București! Dezvoltatorul imobiliar român are de gând să aducă un proiect inovator în București, dar mai ales, unic în Europa Centrală și de Est. Valoarea investiției depășește 120 milioane de euro, informează businessmagazin.ro.

Proiect inovator în piața imobiliară din București

Au fost demarate lucrările pentru dezvoltarea Central District Lagoon City București. Așa cum arată primele informații, Forty Management a inițiat un proiect inovator pentru Capitală, unic în Europa Centrală și de Est.

Proiectul din București se diferențiază prin simplul fapt că va avea la bază tehnologia patentată Crystal Lagoons, pentru prima oară în Europa de Est. Aceasta permite construirea și întreținerea unor lagune artificiale cu apă turcoaz, ale căror dimensiuni sunt nelimitate, dar de asemenea, care sunt eficiente din punct de vedere al consumului de energie și al costurilor implicate.

Vezi și: Investițiile imobiliare ating un record în România! Valoarea totală se ridică la 1,26 miliarde de euro

Laguna va putea fi utilizată pentru înot și sporturi nautice în timpul verii. Pe timpul iernii, va putea fi folosită parțial ca patinoar. Aceasta va fi amplasată pe o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați și va avea o adâncime maximă de 2 metri. Totodată, va fi dotată cu două plaje de peste 3.200 de metri pătrați și cu numeroase facilități. Ultimele informații arată că finalizarea este estimată pentru finalul anului.

București
București

Lagoon City aduce în jurul acestei lagune artificiale un hotel de 5 stele, cu 323 camere, 401 apartamente pentru închiriat și 9.200 mp de spații comerciale și diverse servicii. Mai mult decât atât, se va construi o clădire de birouri clasa A cu suprafață de 8.500mp, precum și nenumărate alte facilități. Reprezentanții businessului afirmă că, practic, va fi un alt minioraș, cu toate elementele necesare pentru locuire.

Forty Management a achiziționat franciza Crystal Lagoons pentru dezvoltarea conceptului Lagoon City. Prin acest proiect, reprezentantul își propune să redefinească noțiunile de lifestyle și divertisment. Mai mult decât atât, proiectul are în vedere transformarea Bucureștiului într-o destinație de vacanță.

„Prin acest proiect ne propunem să redefinim noţiunile de lifestyle şi divertisment, aducând toate aceste facilităţi high-end chiar în centrul oraşului şi transformând Bucureştiul într-o destinaţie de vacanţă, cu ape turcoaz şi plaje idilice.

Mai mult decât atât, Lagoon City implementează cel mai ridicat standard de dezvoltare sustenabilă, fiind primul proiect imobiliar mixt verde din Europa Centrală, auto-sustenabil, în care toate utilităţile sunt produse in-house”, a declarat Lucian Azoiţei, CEO al Forty Management.

Te-ar putea interesa și: Urmașii miliardarului Dan Petrescu pregătesc noi proiecte imobiliare în Capitală. Ce vor să construiască într-una din cele mai căutate zone