- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Urmașii miliardarului Dan Petrescu pregătesc noi proiecte imobiliare în Capitală. Ce vor să construiască într-una din cele mai căutate zone

24 Apr, 10:09 • Lupu Alexandra
Inedit! Urmașii miliardarului Dan Petrescu au planuri mărețe în domeniul imobiliar. Iată ce vor construi în Capitală.
Urmașii miliardarului Dan Petrescu pregătesc noi proiecte imobiliare în Capitală. Ce vor să construiască într-una din cele mai căutate zone

Urmașii miliardarului Dan Petrescu se pregătesc de investiții puternice în domeniul imobiliar! Așa cum arată ultimele informații relatate de profit.ro, compania Estrada Management a inițiat un proiect imobiliar pe unul din terenurile deținute în zona Expoziției din Capitală, una dintre cele mai căutate zone.

Ce vor urmașii miliardarului Dan Petrescu să construiască în Capitală

Urmașii miliardarului Dan Petrescu au inițiat un proiect imobiliar pe unul din terenurile deținute în Capitală, în zona Expoziției. Concret, Estrada Management se pregătește să construiască un imobil cu funcțiune mixtă, compus din 2 subsoluri, parter și 12 etaje, pe un teren de circa 2.700 metri pătrați pe care funcționează parcul de mașini Autorulate din spatele complexului Romexpo.

Înainte de 1989, pe același teren a funcționat Autobaza Coloana 5 a Transcom. Estrada Management este deținută de offshore-ul Semha Holdings, asociat de presă cu Anca Surugiu, preocupată de coordonarea mai multor firme pe care le-a avut Dan Petrescu. După decesul miliardarului, strada pe care se afla sediul social al firmei a ajuns să-i poarte denumirea, în localitatea Buchin din Caraș-Severin.

Moștenitorii lui Dan Petrescu au fost contactați de sursa citată pentru a afla mai multe informații despre proiect, dar cu toate acestea, nu a primit un răspuns. În ceea ce privește proiectul imobiliar pe care îl pregătește compania, ultimele informații arată că terenul pe care va avea loc este poziționat în zonele de interes din Capitală, care atrage ca un magnet milionari români și investitori străini.

Citește și despre: Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară! Cu cât vinde fiica lui Gigi Becali o locuință în cartierul de lux pe care îl ridică pe malul lacului Pipera

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Ion Țiriac, Gheorghe Copos, Alin Niculae, Gheorghe Iaciu, Iulian Dascălu, Dan Șucu, Nicolae Dumitru sau Valentin Vișoiu sunt câțiva dintre milionarii români care au anunțat intenția sau au început să construiască în zona respectivă sute de apartamente, hoteluri și clădiri de birouri. Totodată, inclusiv investitorii străini se arată interesați, precum Atenor, Cordia, GTC sau Portland Trust.

Dan Petrescu era cunoscut în piața imobiliară ca unul dintre cei mai mari proprietari de spații comerciale și terenuri în Capitală. El a murit alături de soție și fiul lor în urma unui accident aviatic din Italia. Printre afacerile miliardarului se numără și dealerul Ford din estul Bucureștiului Roadhill. Dan Petrescu a dezvoltat o rețea de hipermarketuri real în România, vândută către Auchan în 2013, atunci când a obținut suma uriașă de 257 milioane de euro. Totodată, miliardarul a fost unul dintre partenerii de afaceri ai lui Ion Țiriac.

Te-ar putea interesa și: Dezvoltatorii imobiliari nu s-au învățat minte! Problema uriașă a Capitalei – se construiește în continuare ilegal!