- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vestea mult așteptată de călători. Aeroportul Brașov a anunțat care sunt prețurile biletelor de avion. Tarifele încep de la 39 euro

30 Mar, 11:31 • Lupu Alexandra
Anunțul pe care orice călător trebuie să îl știe! Aeroportul Brașov a confirmat care sunt tarifele pentru biletele de avion.
Vestea mult așteptată de călători. Aeroportul Brașov a anunțat care sunt prețurile biletelor de avion. Tarifele încep de la 39 euro

Oficial! Aeroportul Brașov a anunțat care sunt sumele pe care călătorii trebuie să le scoată din buzunare pentru biletele de avion, relatează bzb.ro.

Cât costă biletele de avion la Aeroportul Brașov

Tot mai mulți călători au arătat interes față de zborurile în interes turistic, mai ales acum, când ne apropiem cu pași repezi de marea deschidere de la Aeroportul Brașov. Agențiile din acest domeniu au fost suprasolicitate în ultima perioadă, având în vedere că un număr uriaș de persoane au cerut să afle care vor fi tarifele.

Operatorii de turism au confirmat că cele mai așteptate zboruri sunt cele spre Barcelona. De altfel, compania Dan Air a anunțat că va efectua zboruri de la Brașov începând cu data de 15 iunie, către 8 destinații importante din Europa. Reprezentanții companiei aeriene precizează că orarul poate suferi mici modificări. Directorul general a menționat că biletele de avion pot fi scoase la vânzare de vineri. Cu toate acestea, nu există multe promisiuni în acest sens: Matt Ian David a confirmat că există anumite probleme ale sistemului informatic, care speră să fie reglate.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Aeroporturile din România înregistrează cea mai mare creștere a traficului internațional. Topul celor mai tranzitate companii aeriene

„Momentan avem mici probleme cu sistemul informatic, dar sperăm să le reglăm până pe 31 martie”, spune directorul general al companiei aeriene.

Dan Air este singura companie care efectuată zboruri de linie de pe Aeroportul Brașov. Discuțiile cu alte instituții din acest segment nu se bucură de foarte multe rezultate până la ora actuală, așa cum dau de înțeles reprezentanții.

S-a aflat! Cât valorează biletele de avion de la Aeroportul Brașov
S-a aflat! Cât valorează biletele de avion de la Aeroportul Brașov

Aeroportul Brașov a anunțat că ruta Brașov – Barcelona – Brașov va avea loc în fiecare marți, de la orele 15:30. Durata zborului este de 3 ore și 20 minute, iar prețul minim al biletului este de 99 euro. Cursa Brașov – Bruxelles BRU – Brașov se regăsește la tariful de 89 euro. Zborurile vor avea loc în fiecare miercuri, de la 11:30. Ruta Brașov – Budapesta – Brașov va avea loc în fiecare marți, de la 11:35 și în fiecare duminică, de la 15:50. Tariful este de 39 euro.

Cursa Brașov – Londra LGW – Brașov are loc în fiecare vineri de la 12:35 și prețul unui bilet este de 79 euro. Pentru ruta Brașov – Milano LIN – Brașov, călătorii trebuie să scoată 72 euro din buzunare. Zborurile sunt programate în fiecare sâmbătă, începând cu ora 18:20. Cursa Brașov – Nuremberg – Brașov are loc în fiecare joi, de la 09:50, și totodată, prețul biletului este de 79 euro. Nu în ultimul rând, reprezentanții aeroportului au declarat că ruta Brașov – Stuttgart – Brașov este programată în fiecare joi, de la 20:45, costul fiind acela de 69 euro.

Citește și despre următorul subiect: Aeroporturile din România atrag investiții de aproape 1 miliard de euro. ONV LAW a anunțat care sunt principalii beneficiari