- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ați auzit de Felixarium? Complexul din Băile Felix construit cu aproape 30 milioane euro a câștigat premiul de cel mai bun aquapark din România în anul 2022!

28 Nov, 18:19 • Gabriela Andreescu
Hotelul Lotus Therm din Băile Felix se poate lăuda, de acum încolo, cu distincția de cel mai bun aquapark din România în 2022. Acest premiu a fost acordat în urma unei competiții acerbe, în care au participat cele mai prestigioase complexe spa din țara noastră.
Ați auzit de Felixarium? Complexul din Băile Felix construit cu aproape 30 milioane euro a câștigat premiul de cel mai bun aquapark din România în anul 2022!

Administrat de Societatea Comercială Turism Felix, Felixarium a primit premiul „Best Aquapark 2022” în cadrul Termalia Awards, eveniment cu tradiţie de cinci ani în domeniul wellbeing din România, scrie ebihoreanul. Această categorie include hoteluri, aquaparkuri, SPA-uri, clinici medicale și hoteluri balneare.

Construit printr-o investiţie de aproape 30 milioane euro, hotelul de cinci stele Lotus Therm include aquaprk-ul Felixarium cu 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare şi apă termală, jacuzzi, peşteri, cascade, două tobogane, zone de luat masa, teren de beach voley şi un centru SPA cu trei feluri de saune şi o cameră de gheaţă, mai informează sursa citată.

Atuul principal al Felixarium-ului îl constituie cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare.

Citește și: Alertă mondială! Cel mai mare vulcan din lume a devenit activ! Foc pe cer și cutremure în lanț!

Preţul unui bilet pentru adulţi este de 130 lei pentru adulţi, respectiv 65 lei pentru copii.

Felixarium a câștigat premiul de cel mai bun aquapark din România în anul 2022
Felixarium a câștigat premiul de cel mai bun aquapark din România în anul 2022

Reprezentanţii SCT Felix s-au întors de la festivitatea organizată sâmbătă la Hotel Ana Sport din Poiana Braşov cu două distincţii. Înafară de cea primită pentru aquapark, Hotelul Internaţional, de 4 stele, din Băile Felix a primit premiul „Best Balneo Thermal Hotel 2022”.

Inaugurat în 1979 şi supus ulterior unor lucrări de modernizare, hotelul cu arhitectură modernă dispune de 221 de camere.

Despre evenimentul în cadrul căruia Felixarium a fost desemnat cel mai bun aquapark al anului.

Organizat sub auspiciile World SPA Organization, cu birouri în 50 de ţări, Termalia Adwars se doreşte un eveniment de referinţă pentru investitorii, managerii şi furnizorii din wellbeing din România. Evenimentul reuneşte operatori din domeniul SPA-urilor, resort-urilor, clinicilor de medicină estetică şi stomatologică, organizaţiilor de management a destinaţiilor, precum şi celor din turismul balnear.

Citește și: Veste bună pentru istoria și cultura română: Pisaniile lui Ştefan cel Mare au fost găsite în Herson. Documentele istorice sunt neatinse

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult