- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou cutremur a zguduit România. INCDFP a anunțat ce magnitudine a avut seismul

06 Mar, 08:35 • Bumbeneci Diana
Cutremur în România, miercuri dimineața. Ce magnitudine a avut.
Un nou cutremur a zguduit România. INCDFP a anunțat ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România, astăzi, 6 martie 2024. Seismul s-a produs în zona Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un nou cutremur a zguduit România

Un cutremur a avut loc, miercuri dimineața, în județul Vrancea.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 5.12 în județul Vrancea.

cutremur România
cutremur România

Acesta a avut magnitudinea 3.0 și s-a produs la adâncimea de 125.7 km.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Focșani (43 km), Buzău (54 km), Sfântu-Gheorghe (72 km), Brașov (80 km), Ploiești (89 km).

Vezi și: Schimbări bruște de vreme. ANM a emis prognoza meteo pentru 6-10 martie

Cutremur și pe 5 martie. În ziua de 05 Martie 2024 la ora 15:12:42 (ora locală a României) s-a produs în zona seismică activă din Vrancea un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.9, la adâncimea de 128.8km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 40km V de Focșani, 62km N de Buzău, 70km E de Sfântu-Gheorghe, 82km E de Brașov, 96km NE de Ploiești, 98km SV de Bârlad, 98km S de Bacău.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult