- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou job cucerește 7 județe din România. Salariu substanțial, bonuri de masă și program flexibil

15 Jul, 19:01 • Bumbeneci Diana
Unul dintre cele mai căutate joburi la nivel național este cel de contabil junior. Iată ce trebuie să faci pe acest post pentru a primi un salariu substanțial.
Un nou job cucerește 7 județe din România. Salariu substanțial, bonuri de masă și program flexibil

Responsabilităţile tipice ale unui contabil junior pot include verificare, arhivarea documentelor contabile justificative primite lunar de la punctele de lucru, verificarea jurnalelor de cumpărări şi a celor de vânzări, verificarea corectitudinii de întocmire a jurnalelor de casă.

Un angajat care ocupă poziţia de economist junior are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 850 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ai mai putea citi: Ultimă oră! Continuă verificarea în azilele groazei! În Argeș, inspectorii au găsit alimente expirate și condiții șocante de trai

job contabil
job contabil

„Un economist junior este un profesionist în domeniul economic-contabilitate care de obicei ocupă un rol de începător sau de entry level într-un departament contabil sau într-o firmă de contabilitate.

Responsabilităţile tipice ale unui contabil junior pot include verificarea, arhivarea documentelor contabile justificative primite lunar de la punctele de lucru, verificarea jurnalelor de cumpărări şi a celor de vânzări, verificarea corectitudine de întocmire a jurnalelor de casă. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Buzău, Piteşti, Dâmboviţa sau Timişoara şi salariul porneşte de la 550 de euro pe lună şi poate ajunge până la 850 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Locul de muncă are și numeroase beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite. Este vorba despre tichete de masă, prime de sărbători, timp de lucru flexibil, mentorat şi sprijin în învăţare.

La ora actuală, 606 de posturi vacante pentru poziţia de economist junior sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Buzău, Piteşti, Dâmboviţa, Timişoara etc.

Vezi și: Jobul plătit cu un salariu de 1400 de euro pe lună. Românii care se angajează aici au abonament la clinici medicale private şi posibilitatea de a lucra remote

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult