- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

19 Jun, 09:29 • Bumbeneci Diana
Joburile plătite cu peste 1000 de euro sunt la mare căutare în România, în condițiile în care traiul devine din ce în ce mai scump. Pe BestJobs sunt disponibile, din nou, peste 800 de locuri libere pentru un job aflat la mare căutare.
Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

Un angajat pe poziţia de corporate fundraiser are un salariu cuprins între 900 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJob, citat de ZF. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.

Ce trebuie să facă un fundraiser pentru salariul său

Un fundraiser trebuie să se ocupe de strângerea de fonduri pentru o cauză sau  un proiect specific. Activitatea de zi cu zi pentru un astfel de angajat implică implementarea și coordonarea de campanii integrate de strângere de fonduri. Sunt luate în calcul: concept, planificare, bugetare, negociere oferte, realizare campanie, monitorizare, evaluare şi raportare.

Salariu fundraiser
Salariu fundraiser

„Printre abilităţile soft apreciate de angajatori se numără bunele abilităţi de comunicare şi interpersonale, abilităţi de planificare şi organizare, capacitatea de a lucra sub presiune în cazul situaţiilor cu termene-limită. Totodată este important ca persoanele care ocupă un astfel de rol să susţină cauzele şi să împărtăşească valorile proiectelor pentru care strâng fonduri, cât şi să înţeleagă impactul pe care activitatea lor o are. Oferta salarială este între 900 şi 1.500 de euro lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Vezi și: Știrea zilei despre creșterea salariilor și reforma pensiilor! Ministrul Muncii, Marius Budăi: „Categoric vorbim de aprobarea imediat următoare”

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, tichete de masă, zile de concediu suplimentare şi program flexibil.

Potrivit sursei citate, la ora actuală 858 de posturi vacante pentru poziţia de învăţător sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote.

Vezi și: Unul dintre cele mai bune locuri de muncă! 1.400 de euro salariu net, muncă remote și mașină la îndemână

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult