- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou magazin Zara va aduce prețuri fără concurență în România. Unde va fi deschis acesta

07 Oct, 16:47 • Oprea Alina
Inditex, compania spaniolă care deține Zara, a debutat pe piața din România prin brandul Lefties, odată cu inaugurarea Promenada Mall din Craiova în luna Octombrie a anului curent
Un nou magazin Zara va aduce prețuri fără concurență în România. Unde va fi deschis acesta

Zara aduce un nou magazin! În prezent, brandul Lefties este prezent în 14 țări. Lansarea în Craiova este o noutate nu numai în România, ci și în întreaga regiune ECE. A fost înființată în 1999 pentru a valorifica stocurile rămase de la Zara din sezoanele anterioare, iar Lefties, acum, are proprii săi designeri și oferă o gamă variată de produse. Cu toate acestea, în comparație cu brandurile grupului Inditex, cum ar fi Zara, Massimo Dutti și Bershka, Lefties este mai puțin cunoscută, conform celor furnizate de profit.ro.

Citește și: Cu cât se vinde un mall părăsit din Arad, care nu a mai funcţionat în ultimii ani. Suma uriașă nu este negociabilă: „Centru comercial aflat într-o situaţie de criză financiară”

Au început angajările la Zara și Lefties

Angajările pentru noul magazin Lefties au loc în noul mall Promenada Mall Craiova. În prezent, zona comercială Promenada din Craiova se întinde pe o suprafață totală de 78.500 de metri pătrați, din care centrul comercial nou, inclusiv un parc de retail, acoperă 62.500 de metri pătrați, în timp ce magazinul Dedeman are 16.000 de metri pătrați. Proiectul s-a deschis deja, iar investiția sa este de peste 125 de milioane de euro, oferind peste 150 de magazine, conform informațiilor profit.ro.

Citește și: Mall-ul din România care stă pe o bombă cu ceas. Raed Arafat trage un semnal de alarmă: „Cum a putut cineva să îl construiască vizavi de o fabrică chimică”Mall-ul din România care stă pe o bombă cu ceas. Raed Arafat trage un semnal de alarmă: „Cum a putut cineva să îl construiască vizavi de o fabrică chimică”