- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou update va fi disponibil pentru WhatsApp! În curând poți face asta cu mesajele vocale!

29 Oct, 21:12 • Oprea Alina
De-a lungul timpului, aplicația WhjatsApp a avut parte de foarte multe modificări. De data aceasta, modalitatea prin care oamenii vor trimite mesaje vocale se va schimba!
Un nou update va fi disponibil pentru WhatsApp! În curând poți face asta cu mesajele vocale!

Acest update este bine primit de cei care sunt mai secretși sau nu prea au încredere în oameni, pentru că WhatsApp lansează o nouă funcție cu privire la trimiterea mesajelor vocale. Această funcție va fi foarte apreciată, conform analizelor acesteia.

Te-ar putea interesa și: O nouă metodă inedită! Află cum poți citi mesajele șterse de pe WhatsApp!

Cum va fi noua funcție WhatsApp?

Deja este cunoscut faptul că există funcția care permite redarea unei poze doar o singură dată, iar același lucru se va întâmpla în cazul mesajelor vocale. Această veste a fost primită foarte bine, în special de către oamenii care sunt secretoși sau nu au încredere în oameni, iar aceste mesaje pot fi ascultate doar o singură dată, după cum este comunicat de către wabetainfo.com.

WhatsApp
WhatsApp

După cum am menționat anterior, această funcție va fi diponibilă în curând pentru fiecare utilizator și este similară celei pentru fotografii, care oferă posibilitatea de a trimite o imagine cu vizualizare unică și fără a putea face screenshot. Astfel, când cineva va trimite un mesaj vocaql, va apărea în cerculeț numărul 1.

Odată ce utilizatorul bifează acea căsuță, mesajul vocal va putea fi ascultat doar o singură dată, iar prin acest mod, inormațiile nu mai pot fi transmise atât de ușor de la o persoană la alta. Important de menținat este faptul că după trimitere, emițătorul nu va putea asculta ceea ce a trimis.

Trimiterea mesajelor vocale a facilitat foarte mult comunicarea între oameni, iar această funcție, pentru moment este în fază de testare. Aceasta se află în fază de testare atât pe dispozitivele cu sistem de operare iOS, cât și pentru sisteme de operare Android.

Modificări se fac în fiecare zi pentru toate aplicațiile din lume, iar la fel se întâmplă și pentru WhatsApp. Totuși, există anumite modificări care nu încântă atât de mult utilizatoii, fiind o platformă att de populară prin intermediul căreia oricine are posibilitatea de a comunica dacă are conexiune la internet prin mesaje, video, foto sau mesaje vocale. O schimbare majoră care nu a fost în avantajul unor oameni a fost aceea conform căreia aplicația WhatsApp nu va mai putea fi accdesată pe anumite modele de telefoane, potrivit celor de la fanatik.ro.

Te-ar putea interesa și: WhatsApp ar avea în plan să introducă reclame în aplicație. Iată ce îi așteaptă pe utilizatori