- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un român din Cluj a avut un șoc atunci când a primit factura la întreținere. „Să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva?”

29 Jan, 11:10 • Bumbeneci Diana
Situație rar întâlnită în România. Un bărbat a primit o factură ciudată la întreținere și a publicat imediat o poză cu acesta.
Un român din Cluj a avut un șoc atunci când a primit factura la întreținere. „Să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva?”

Un român din Cluj a primit factura la întreținere și a avut un adevărat șoc. Se pare că, pe lângă restul sumelor normale la care se și aștepta, i-a fost adăugată o sumă pentru ”ajutor de înmormântare”, potrivit stiridecluj.ro.

Cum? Ei bine, nu de mult timp murise o femeie care stătea la două blocuri distanță, iar administratorul a adăugat o sumă drept ajutor de înmormântare.

Tânărul a avut un șoc când a văzut factura

Acesta nu s-a văzut deranjat de faptul că trebuie să ajute pe cineva, însă susține că nici măcar nu a fost anunțat sau măcar întrebat dacă este de acord cu această situație. Pentru că nu a înțeles dacă este normal să se întâmple asta, sau nu, el a publicat factura pe paginile online și le-a povestit cunoștințelor că este chiriaș doar de patru luni, așteptând astfel mai multe sfaturi. De altfel, ceea ce l-a intrigat mai mult a fost că nefericitul eveniment  a avut loc la două blocuri distanță, iar persoana decedată nici măcar nu îi era vecină.

Ai mai putea citi: Alertă în România! Ninsorile închid drumurile! Cozi infernale de mașini, oameni izolați și accidente la fiecare oră

Factură
Factură

Bună. Voiam să vă întreb și pe voi deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu chiriaș de patru luni (irelevant și dacă eram de patru ani sau de doi zile numa) să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță?

Mi-a venit azi factura și m-am trezit în ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos.

Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, ca nu-i mult, e vorba ca nu e ok sa adaugi in facturi la oameni cotizatii la înmormântarea de la o vecină cu două scări distanță.

Chiar sunt curios ce parere aveti despre aceasta chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților.”, a scris tânărul pe un grup de Facebook, lăsând și dovada, factura pe care o primise.

Citește și: Din cauza ninsorilor, circulația TIR-urilor ar putea fi interzisă! Arafat: „Trebuie să se înțeleagă că în timpul viscolului este foarte greu să se deblocheze drumul”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult