- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un român vinde o icoană semnată de Iisus Hristos! Anunțul a strâns mii de vizualizări. Care este prețul acesteia

25 Feb, 20:20 • Lupu Alexandra
Un anunț de mii de vizualizări a fost postat pe internet! În cadrul unui site de anunțuri a fost pusă la vânzare icoana semnată de Iisus Hristos. Iată care este prețul acesteia.
Un român vinde o icoană semnată de Iisus Hristos! Anunțul a strâns mii de vizualizări. Care este prețul acesteia

Chiar dacă se spune că pe români nu-i mai șochează nimic, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Un anunț de vânzare a făcut furori în mediul online și a reușit să strângă mii de vizualizări. Produsul disponibil pentru achiziție a fost postat de un român și era chiar o icoană, semnată de Iisus Hristos, spune antena3.ro.

Un român vinde icoana semnată de Iisus Hristos

În cadrul unui site de anunțuri, a apărut o ofertă care a „șocat” mai multe persoane. Se pare că un român a pus la vânzare o icoană, semnată de Iisus Hristos. Anunțul a făcut furori în mediul online, reușind să strângă mii de vizualizări. Românul care a postat anunțul susține că icoana este semnată de Mântuitor.

Proprietarul obiectului a postat următorul mesaj în oferta de vânzare: „Icoană originală din Ierusalim cu autograful lui Iisus (dreapta jos). E puțin crăpată, dar asta pentru că e prea sfințită. Mai multe detalii pe acatist”. Anunțul a fost unul popular în mediul online, reușind să strângă mii de vizualizări.

Citește și: O bancnotă de 5.000 de lei imprimată în 1998 se vinde pe internet cu 300.000 de RON

icoană
icoană

Mai mulți români au reacționat în fața acestui anunț de vânzare. Icoana semnată de Iisus Hristos se regăsea la prețul de 2500 lei! Internauții au distribuit în nerepetate rânduri oferta publicată de un român, și bineînțeles, nu s-au abținut de la comentarii pe baza acestui subiect.

„La câtă prostie zace în nația asta îndobitocită de popi și religii, eu cred că s-a vândut în maxim 5 minute de la postare”

„Împreună cu moaștele lui Adam semnate de Eva”

„Pot autentifica semnătura! Preț decent! Ofer certificate omologate de Dumnezeu”

„Cel mai trist este că sunt oameni care chiar cred”

„Cred că ar putea promova și deschide o linie telefonică directă cu Iisus. Ar stă prostimea în așteptare fără să se supere”

„Am și eu trei acasă. Una e semnată cu creionul și două cu pixul cu pastă verde. A zis că El e mai pe bio, eco”, sunt câteva dintre comentariile apărute în rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Pelerinajul de Sf. Parascheva, o afacere profitabilă: icoanele se vând şi cu 1000 de lei, cazări de 600 lei pe noapte