- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Unde se află orașul în care un apartament cu două camere se vinde cu 28.000 de lei! Este la doar 100 de kilometri de București

02 Feb, 17:32 • Fundeanu Madalina
Printre locuințele care se vând cu sume extrem de mari, există și o zonă din România în care se pot achiziționa destul de ieftin. Apartamentul care costă doar 28.000 de lei se află în Moreni, județul Dâmbovița.
Unde se află orașul în care un apartament cu două camere se vinde cu 28.000 de lei! Este la doar 100 de kilometri de București

Oricine are în plan să se mute de la sat la oraș, acesta este orașul în care își poate achiziționa un apartament la un preț foarte mic. Suntem într-o perioadă în care o casă sau un apartament în orașe precum București sau Cluj au un preț mai mare decât în orașele din Occident. Printre locuințele care se vând cu sume extrem de mari, există și o zonă din România în care se pot achiziționa locuințe destul de ieftine, conform bugetul.ro.

Apartamentul care costă doar 28.000 de lei se află în Moreni, județul Dâmbovița

De exemplu, în Cluj o casă aflată la periferie costă chiar mai mult decât un castel medieval de pe teritoriul francez. Zona în care îți poți achiziționa o locuință la un preț de câteva mii de euro se află la Moreni, în județul Dâmbovița. Aici prețurile sunt foarte accesibile, o garsonieră pusă la vânzare pe un site de specialitate fiind evaluată la 5.500 de euro. Aceasta dispune de o singură cameră, baie și bucătărie, fiind situată într-un bloc racordat la gaze, cu contoare de apă individuale. Proprietarul a ținut să precizeze faptul că locuința este în apropiere de Valea Prahovei, este izolată în interior, are geamuri termopan și parchet.

„Vând garsonieră în Moreni, județul Dâmbovița, strada stadion, bloc stadion (camera cămin). Garsoniera dispune de baie proprie, gaze, curent, apa, este izolată interior, parchet, geam termopan, ușă metalica, preț 5.500 euro negociabil. Pentru mai multe detalii sunați la numărul 07********96. Nu deranjați inutil”, e anunțul postat pe OLX.

Te-ar putea interesa și: Vești proaste pentru 1000 de companii din România. Lista cu cele mai mari firme urmează să fie redusă, de la 1 iulie 2024

proprietari apartamente
apartamente

Prețuri accesibile la garsoniere

Există și alte locuri unde se vând apartamente sau locuințe și mai ieftine. Pe platformele de anunțuri sunt garsoniere sau locuințe la prețuri de doar câteva mii de euro. O garsonieră cu suprafața de 20 de metri pătrați se vinde cu 17.000 de lei. Dacă această locuință s-ar vinde în Cluj, ar avea un preț de cel puțin 60.000 de euro.

„Vând garsonieră de o cameră, spațioasă. Aceasta vine cu actele acesteia , ele fiind în regulă. Garsoniera se află într-un cămin, vis-a-vis de stadion. Rog seriozitate!”, a scris proprietarul pe OLX

În plus, o altă garsonieră, la doi pași de Moreni, în municipiul Târgoviște, cu aceeași suprafață, de 20 de metri pătrați, are un preț de vânzare de 75.000 de lei. Proprietarul spune că este situată la etajul 1, fiind formată din camera de dormit, bucătărie și baie, fiind vândută cu toate bunurile pe care le deține în locuință.

Vezi și: Anumite electrocasnice vor fi interzise de UE. Când intră în vigoare măsura radicală