- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Veste bună pentru antreprenorii români! Sistemul de impozitare nu se va modifica în 2023! Alina Gorghiu:„Prezenţa PNL în Guvern este garanţia cea mai puternică că antreprenorii sunt respectaţi.”

31 Oct, 10:20 • Cornel Ghimeșan
Vicepreședinta PNL, Alina Gorghiu, susține că impozitele u vor crește și că este important ca statul să susțină antreprenorii români.
Veste bună pentru antreprenorii români! Sistemul de impozitare nu se va modifica în 2023! Alina Gorghiu:„Prezenţa PNL în Guvern este garanţia cea mai puternică că antreprenorii sunt respectaţi.”

Alina Gorghiu, Vicepreședinta PNL, afirmă că sistemul de impozitare nu se va schimba şi nici cota unică nu va deveni progresivă. Gorghiu a mai adăugat că prezența libralilor în guvern este o asigurare pentru antreprenorii români că sunt susținuți de stat.

Citește și:Cât câștigă un român care lucrează ca șofer de TIR în Germania. Cosmin ia mai mulți bani decât un medic rezident din România

„Trebuie să le spunem celor care fac bani pentru economia românească, antreprenorilor români, cetăţenilor români că sistemul de impozitare nu se schimbă! Nici cota unică nu devine progresivă! Aceasta este o garanţie pentru grupurile sociale active din societate. Dezvoltarea economică a României depinde de evoluţia mediului de afaceri”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a subliniat că în prezent bugetul pentru iinvestiții din PIB este cel mai mare din ultimii 30 de ani.

„Prezenţa PNL în Guvern este garanţia cea mai puternică că antreprenorii sunt respectaţi. Să nu uităm – bugetul pentru investiţii stabilit de acest Guvern, de 7% din PIB, este cel mai mare din ultimii 30 de ani – 88 miliarde de lei. E de dorit ca nimeni să nu abordeze în cheie populistă politicile fiscale ale statului”, a adăugat șefa Senatului.

Alte articole: Secretele din viața lui Petre Daea ies la suprafață. Cine este femeia pentru care ministrul a riscat enorm

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult