Știri interne

Veste bună pentru români. Se dau vouchere în valoare de 1000 de lei. Care sunt condiţiile

17 Nov, 19:59 • stefan.vlad
Românii care au peste 18 ani și locuiesc în Sectorul 1 pot primi vouchere începând de astăzi, în valoare de 1.000 de lei. După înregistrare, persoanele eligibile urmeză să primească tichetul care poate fi folosit pentru „operatorii economici agreați”.
Veste bună pentru români. Se dau vouchere în valoare de 1000 de lei. Care sunt condiţiile

Se dau vouchere în valoare de 1000 de lei.  Românii care locuiesc în Sectorul 1 al Capitalei se pot înscrie pe platforma tichetanticriza.ro. Potrivit Primăriei Sectorului 1, lista operatorilor agreați va fi pusă la dispoziție după încheierea perioadei de înregistrare.

Citeşte şi: Tinerii primesc 200 de euro! Germania oferă vouchere pentru a participa la activități culturale, precum teatru și concerte

Se dau vouchere în valoare de 1000 de lei

„Cetățenii Sectorului 1 cu vârsta de peste 18 ani se pot înscrie începând de astăzi pe platforma informatică https://tichetanticriza.ro pentru a beneficia de un tichet anticriză în valoare de 1.000 de lei.

Reamintim faptul că, la inițiativa primarului, Clotilde Armand, fiecare cetățean cu domiciliul sau reședința în Sectorul 1 care a împlinit vârsta de 18 ani ar putea beneficia de un tichet anticriză în valoare de de 1.000 de lei pentru a face față crizei energetice și pentru a trece mai ușor peste această iarnă”, a transmis Primăria Sectorului 1.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, susține că aceste tichete vor veni în ajutorul oamenilor. „Prin aceste tichete anticriză în valoare de 1.000 de lei cetățenii Sectorului 1 vor face mai ușor față crizei energetice și vor trece mai ușor peste această iarnă. La nivelul apartului primăriei totul este pregătit pentru acordarea rapidă și transparentă a acestor tichete.

Platforma informatică prin accesarea căreia cetățenii majori din Sectorul 1 se pot înscrie pentru obținerea tichetelor anticriză este gata, banii pentru acordarea tichetelor îi avem, pentru că i-am economisit după ce am stopat contractele supraevaluate date de fostele administrații locale către firmele de partid. De acum totul depinde de votul consilierilor locali dacă își doresc sau nu ca cetățenii din Sectorul 1 să beneficieze de facturi mai mici la energie”, a spus Clotilde Armand.

În sezonul rece, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Sector 1 acordă un ajutor de încălzire și un supliment pentru energie pentru persoanele cu venituri reduse.  Ajutorul de încălzire poate fi solicitat pentru perioada noiembrie 2022-martie 2023, iar stimulentul pentru perioada noiembrie 2022-octombrie 2023.