- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Veste bună pentru români! Wizz Air a introdus o rută de vis: Bcurești-Salzburg. Prețul unui bilet pornește de la 99 de euro!

25 Nov, 19:47 • Oprea Alina
Wizz Air își surprinde mereu pasagerii, astfel că a introdus o nouă rută: București - Salzburg. Pasionații priveliștilor spectaculoase nu își vor mai face griji de cum vor ajunge acolo, aceștia pot achiziționa un bilet care pornește de la prețul de 99 de euro!
Veste bună pentru români! Wizz Air a introdus o rută de vis: Bcurești-Salzburg. Prețul unui bilet pornește de la 99 de euro!

Este foarte bine cunoscut faptul că Wizz Air este o companie ce operează multiple zboruri din București, și nu numai, ci din toate orașele României. Aceasta deschide rute noi frecvent, iar acum a făcut un nou anunș, care va bucura pasagerii companiei. Deși, aceștia s-au mai confruntat cu diferite probleme, precum întârzierile masive și frecvente pe care le-au avut, oamenii aleg să călătorească, în continuare, cu ei.

Din luna aprilie a anului 2024, ruta aeriană București – Salzburg revine în programul de zbor al Wizz Air. Data de la care pot oamenii să își achiziționeze bilete este de 2 aprilie 2024, conform anunțului companiei, într-un comunicat de presă ce a fost transmis în decursul zilei de joi.

Ai putea fi interesat și de: Wizz Air introduce mai multe zboruri pe ruta București-Salonic. Ce alte destinații vor mai fi disponibile pentru români

Wizz Air operează o rută nouă din aprilie 2024!

Începând cu data de 2 aprilie 2024, Wizz Air va opera o rută nouă, iar reprezentanții operatorului au făcut declarații cu privire la prețurile biletelor pentru destinația Salzburg, care sunt deja disponibile pentru rezervare online pe site-ul companiei. Totodată, acestea se pot achiziționa și prin intermediul aplicației mobile, la prețuri începând cu prețul de 99 de lei.

„Salzburg este un loc minunat, cuibărit în Alpii austrieci şi cunoscut pentru peisajele sale uimitoare, istorie şi cultură. Cu un farmec specific vremurilor de altădată şi amprenta vibraţiilor moderne, oraşul este o destinaţie ideală pentru drumeţii, schi sau pur şi simplu pentru a admira priveliştile uimitoare ale munţilor; Salzburg are de toate. Poţi explora centrul vechi captivant, pitorescul râu Salzach şi priveliştile Alpilor maiestuoşi din jur.

WizzAir deschide o nouă rută: București - Salzburg!
WizzAir deschide o nouă rută: București – Salzburg!

Mozaicul cultural al oraşului Salzburg este bogat şi divers. De la formidabila fortăreaţă Hohensalzburg, care veghează asupra oraşului, până la elegantul Palat Mirabell şi impresionanta Catedrală din Salzburg, destinaţia nu duce lipsă de repere istorice şi comori culturale. Totuşi, ceea ce face ca Salzburg să fie cu adevărat special este atmosfera să caldă şi primitoare. Localnicii emană prietenie, făcându-te să te simţi ca acasă în timp ce explorezi fiecare colţişor al oraşului.”, se arată în comunicatul companiei, conform adevărul.ro.

În prezent, Wizz Air operează o flotă de 191 de aeronave Airbus A320 și A321, compania fiind listată la Bursa de Valori din Londra, cu abrevierea Wizz. De asemenea, biletele deja puse în vânzare vor putea fi achiziționate de pe site-ul oficial WizzAir, dar și direct din aeroport.

La momentul actual, costul unui bilet retur București-Salzburg este de 208 euro. Doar pentru direcția dus, acesta costă 93 de euro pentru o singură persoană, însă pot fi găsite, în această perioadă, la o reducere de 30%.

Ai putea fi interesat și de: Wizz Air se retrage de pe un mare aeroport. Unde vor fi transferate cursele din România, începând cu octombrie 2023