- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Veste incredibilă pentru copiii bucureșteni! Parcul Tineretului va avea o pârtie artificială, iar accesul la echipamente va fi gratuit!

01 Nov, 20:01 • Oprea Alina
Parcul Tineretului va avea amenajată o pârtie artificială pentru copii! Din data de 18 noiembrie 2023, Păltiniș Arena va deschide această pârtie, iar cei mici vor beneficia în mod gratuit de echipamente de schi și snowboard, dar și de instructori specializați, în cadrul evenimentului „Ski in the City”.
Veste incredibilă pentru copiii bucureșteni! Parcul Tineretului va avea o pârtie artificială, iar accesul la echipamente va fi gratuit!

Prin intermediul utilizării patinoarului Allianz-Țiriac Arena Ice Rink, în Parcul Tineretului, în zona intrării principale, va fi amenajată o pârtie de schi pentru copii, care va avea o încloinație mică, iar aceasta este destinată cleor cu vârstele cuprinse între 4 și 10 ani, care vor să aibă primul contact cu alunecarea pe zăpadă.

Te-ar putea interesa și: Afacerea de sezon cu care elveţienii dau lovitura: 20.000 de metri cubi de zăpadă reciclată pe pârtie

Parcul Tineretului va amenaja o pârtie!

Păltiniș Arena este cea care va aduce la București o pârtie care va fi amenajată cu echipamente de schi și snowboard pentru cei mici, iar acestea sunt puse la dispoizție pentruu copiii cu vârstele cuprinse între 4 și 10 ani. Aceștia vor avea acces complet gratuit la instructori și echipamente, fiind ghidați în primii lor pași pe zăpadă de instructorii școlilor de schi și snowboard din cadrul complexului. Cursurile de iniţiere vor avea o durată de 30 de minute, iar copiii vor fi deserviţi în ordinea prezenţei la faţa locului.

Va fi amenajată o pârtie artificială în Parcul Tineretului!
Va fi amenajată o pârtie artificială în Parcul Tineretului!
„Ski in the City’ este un eveniment la care ne gândim de mult timp, care implică un efort logistic impresionant. Suntem convinşi că sunt mulţi copii care şi-ar dori să încerce să schieze sau să se urce pe placă şi încă n-au avut ocazia, locuind într-o zonă de şes, aşa că aducem muntele şi zăpada la ei ‘în sufragerie. Aşteptăm cu drag toţi copiii şi tinerii care vor să încerce senzaţia alunecării pe zăpadă în condiţii de maximă siguranţă. şi, cine ştie, poate mulţi se vor molipsi de acest minunat microb”, declară Dan Gherman, administratorul complexului Păltiniş Arena, potrivit Antena3. 
De asemenea, Ski in the City este un eveniment care este dedicat tinerilor care practică aceste sporturi de acțiune, printr-un concurs de sărituri cu aterizare pe o imensă pernă gonflabilă și de alunecare pe țeavă cu sciuri și snowboard. Cei care au decis să ia această inițiativă și să o pună în practică sunt Direcţia de Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Asociaţia Club Sportiv Arena Lifestyle.
Te-ar putea interesa și: Sporturile de iarnă sunt lăsate pe ultimul loc. În toată România sunt 189 de kilometri de pârtie schi, echivalentul unei singure stațiuni din Elveția