- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vestea momentului pentru pensionari. CNPP face un nou anunț deținătorii de pensii

19 Sep, 14:44 • Stefan Simion
Ce se pregătește în privința pensiilor românilor. Casele județene de pensii au făcut anunțul pentru seniori.
Vestea momentului pentru pensionari. CNPP face un nou anunț deținătorii de pensii

Sunt vești noi pentru români. Casele de pensii se așteaptă la marea recalculare din sistemul public de pensii. Mai exact, casele de pensii au scos la concurs mai multe locuri de muncă.

Casele de pensii au scos la concurs mai multe posturi

Casele de pensii sunt gata de finalizarea recalculării dosarelor privind digitalizarea dosarelor, însă este nevoie de tot mai mulți angajați pentru În acest sens, pentru a fi recalculate pensiile românilor, casele de pensii au scos astăzi la concurs mai multe posturi.

Spre exemplu, Casa Județeană de Pensii Bihor organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor de execuție contractuale vacante, pe perioadă determinată până la data de 31.08.2024, pentru activitatea de Evaluare în vederea recalculării dosarelor de pensii din sistemul public.

Mai mult, și Casa Județeană de Pensii Sibiu a transmis azi că organizează concurs de recrutare, în data de 27.09.2023 ora 10.00 – PROBA SCRISĂ și în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data organizării probei scrise – PROBA INTERVIULUI, pentru ocuparea pe perioadă determinată, respectiv până la 31.08.2024, a unui număr de 4 funcții contractuale de execuție de consilier (S), debutant.

Și Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud a anunțat că face angajări azi.

Ai mai putea citi și: Alertă în școlile din Argeș. Multe instituții nu au nici măcar cabinetele medicale

pensii
pensii

Casa Județeană de Pensii Bihor „!!𝐀𝐍𝐔𝐍𝐓̦ 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐔𝐑𝐒

Casa Județeană de Pensii Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor de execuție contractuale vacante, pe perioadă determinată până la data de 31.08.2024, pentru activitatea de Evaluare în vederea recalculării dosarelor de pensii din sistemul public, după cum urmează:

2 posturi de consilier (S), debutant;

1 post de referent (M), debutant.

Anunț concurs + Formulare înscriere —- https://www.cjpensiibihor.ro/cariera/

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

I. Condiţii specifice pentru funcția de Consilier (S) debutant:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență în domeniul: științe economice, științe inginerești, științe juridice, științe administrative; precum și în domeniul de licență: matematică, fizică sau informatică.

II. Condiţii specifice pentru funcția de Referent (M) debutant (studii medii):

– studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat.
𝐃𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧 𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟏𝟗 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 – 𝟐𝟎 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐫 𝟖.𝟎𝟎-𝟏𝟔.𝟑𝟎, 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭̦𝐢𝐞𝐢, 𝐞𝐭𝐚𝐣𝐮𝐥 𝟏, 𝐜𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝟏𝟎𝟒.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul instituției – Compartimentul Resurse umane, sau la telefon: 0259 – 413451 interior 107”.

Anunțul Casei Județene de Pensii Sibiu:

„Casa Județeană de Pensii Sibiu organizează concurs de recrutare, în data de 27.09.2023 ora 10.00 – PROBA SCRISĂ și în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data organizării probei scrise – PROBA INTERVIULUI, pentru ocuparea pe perioadă determinată, respectiv până la 31.08.2024, a unui număr de 4 funcții contractuale de execuţie de consilier (S), debutant.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații accesând linkurile:
https://www.cjpsibiu.ro/…/Anunt%20concurs%20recrutare…
https://www.cjpsibiu.ro/…/Anexa%202%20Formular…
Să auzim numai de bine,

Dorel Aldea”.

Vezi și: Alertă în școlile din Argeș. Multe instituții nu au nici măcar cabinetele medicale

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult