- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vestea zilei pentru pensionari. Se întâmplă azi, 12 octombrie

12 Oct, 12:57 • Stefan Simion
Casele de pensii din întreaga țară anunță că joi, 12 octombrie, vor fi alimentate conturile românilor care beneficiază de acest sprijin.
Vestea zilei pentru pensionari. Se întâmplă azi, 12 octombrie

Casele de pensii din întreaga țară au început informarea pensionarilor. Astfel, potrivit anunțurilor făcute de casele de pensii, astăzi, 12 octombrie 2023, conturile pensionarilor care primesc pensia pe card vor fi alimentate.

Pensionarii primesc astăzi banii

Vestea bună în octombrie este că pensionarii cu pensia sub 3.000 de lei vor primi a doua tranșă a ajutorului stabilit de Guvernul României. Sprijinul financiar intră pe card odată cu pensia. Pensionarii cu pensia mai mică de 3.000 de lei vor beneficia de un ajutor cuprins între 300 și 500 de lei.

Ce a transmis Casa de Pensii Sibiu în această dimineață:

„ANUNȚ PENTRU PENSIONARII CASEI JUDEȚENE DE PENSII SIBIU

Informăm pensionarii care își încasează drepturile de pensie prin cont bancar, că miercuri 11.10.2023, Casa Județeană de Pensii Sibiu a virat drepturile bănești (pensii și/sau alte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special), către instituțiile bancare, prin intermediul Trezoreriei Sibiu.

În aceste condiții, în cursul zilei de ‼️ JOI, 12 OCTOMBRIE ‼️, vor fi alimentate, de către bănci, conturile individuale ale beneficiarilor.

Să auzim numai de bine,
Dorel Aldea”.

pensionari
pensionari

Anunțul făcut de către Casa de Pensii Bihor:
„𝐀𝐧𝐮𝐧𝐭̧ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐂𝐚𝐬𝐞𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̧𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐏𝐞𝐧𝐬𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐡𝐨𝐫

Informăm pensionarii care își încasează drepturile de pensie prin cont bancar, că miercuri 11 octombrie 2023, Casa Județeană de Pensii Bihor a virat drepturile bănești (pensii și/sau alte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special), către instituțiile bancare, prin intermediul Trezoreriei Bihor.

În aceste condiții, în cursul zilei de ‼️𝐉𝐎𝐈, 𝟏𝟐 𝐎𝐂𝐓𝐎𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟑‼️, vor fi alimentate, de către bănci, conturile individuale ale beneficiarilor.

Procedura de transmitere în contul on-line deschis în Portalul CNPP sau pe e-mail, a documentului de informare (cuponul de pensie) cu privire la sumele plătite prin intermediul caselor teritoriale de pensii în cont curent sau în cont de card —- https://www.cjpensiibihor.ro/…/comunicat-privind…/”.

Anunțul Casei de Pensii Bistrița-Năsăud:
„Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar.

Miercuri 11 OCTOMBRIE 2023, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel ❗️ JOI 12 OCTOMBRIE❗, în cursul după-amiezei vor fi alimentate conturile de către bănci.

Vezi și: Ei sunt românii care vor primi 2100 de lei la pensie, deși au lucrat peste 35 de ani! Milioane de persoane sunt 

Salariații Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud vă asigură de tot respectul lor!”

Mesajul Casei Județene de Pensii Gorj:

„ANUNȚ PENTRU PENSIONARII ȘI BENEFICIARII DE INDEMNIZAȚII PREVĂZUTE DE LEGI SPECIALE DE LA NIVELUL CJP GORJ

Casa Județeană de Pensii Gorj anunță beneficiarii care își încasează drepturile prin cont bancar că astăzi, 11 octombrie 2023, au fost efectuate transferurile prin intermediul Trezoreriei Gorj, iar în cursul zilei de joi, 12.10.2023, vor fi alimentate de către instituțiile bancare conturile individuale ale beneficiarilor”.

Ministerul Muncii a explicat cum se acordă ajutoarele în luna octombrie 2023:

  • în cuantum de 500 lei, dacă nivelul veniturilor lunare este de până la 1.500 lei inclusiv;
  • în cuantum de 400 lei, dacă nivelul veniturilor lunare este între 1.501 lei și 2.000 lei inclusiv;
  • în cuantum de 300 lei, dacă nivelul veniturilor lunare este între 2.001 lei și 3.000 lei inclusiv.

Vezi și: EXCLUSIV. Bunica Alexandra vinde flori la metroul din Pipera, la 74 de ani, pentru a putea trăi de pe o zi pe alta! „Jumătate din pensie o dau pe facturi, cealaltă abia îmi ajunge de medicamente și mâncare”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult