- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune pentru românii care își primesc pensia pe card! Casa de Pensii a făcut anunțul mult așteptat

12 Jun, 13:28 • Cornel Ghimeșan
Casa de Pensii a făcut anunțul mult așteptat de românii care își primesc pensiile pe card. În cursul zilei de luni, 12 iunie, conturile pensionarilor vor fi alimentate de către bănci.
Vești bune pentru românii care își primesc pensia pe card! Casa de Pensii a făcut anunțul mult așteptat

Vești bune pentru românii care își primesc pensia pe card! Casa de Pensii Bistrița-Năsăud a anunțat vineri, 9 iunie, că au fost operate transferurile pentru achitarea pensiilor, prin intermediul Trezoreriei Bistrița, iar în cursul zilei de luni, pensionarii ar urma să își primească banii în conturi, potrivit bugetul.ro. 

Citește și Ce se întâmplă cu pensiile speciale din România. Marius Budăi: „Este o reformă care clar este cu interes principal”

Vești bune pentru românii care își primesc pensia pe card!

„Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar.Vineri 9 IUNIE 2023, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel ❗️ LUNI 12 IUNIE❗, în cursul după-amiezei vor fi alimentate conturile de către bănci.Salariații Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud vă asigură de tot respectul lor!”,

au anunțat reprezentanții Casei de Pensii Bistrița-Năsăud.

Potrivit informațiilor transmise de Casa de Pensii, pensiile românilor sunt achitate pe card în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 lunii. Astfel, în luna iunie, pensiile vor fi virate pe card în data de 12, dar nu mai târziu de 13.

Mai mult, începând cu data de 15 iunie, persoanelor vulnerabile li se vor vira o nouă tranșă pe cardul de alimente și mese calde.

„Poate cel mai important anunț este legat de data la care încărcăm o nouă tranșă de 250 de lei pe cardurile pentru alimente și mese calde: de la 15 iunie vom transfera 600 de milioane  toți cei 2,4 milioane de beneficiari eleigibili, a spus Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Categoriile de români care sunt incluși în program:

  • pensionarii cu venituri lunare mai mici sau egale cu 1.500 de lei;
  • persoanele care au fost încadrate în grade de handicap grave, accentuate sau medii, ale căror venituri nete lunare nu depăşesc suma de 1.500 de lei;
  • familiile cu cel puţin 2 copii aflaţi în întreţinere, cu venituri nete lunare pe membru de familie de maximum 600 de lei;
  • familiile cu un singur părinte, ale cărui venituri nu trebuie să depăşească suma de 600 de lei;
  • familiile care primesc ajutor social de la stat;
  • persoanele fără adăpost.

Citește și Reforma pensiilor, uitată în sertarele guvernanților! România riscă să piardă trei miliarde de euro din PNRR

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult